Mióta új bringám van inzultusok érnek az utcán. Beszólnak, fenyegetnek, meg is dobáltak! Itt tartunk Magyarországon?
A sok lúzer olcsójaninak savanyú a szőlő hogy nekik nincs?
Vettem egy új bringát. Nem spóroltam éppenséggel:
Merida '15 Warp TRI 7000-E
Nem itt vettem egyébként, sajnos, mert nekem többe fájt.
Na az utcára alig merek már kimenni vele. Vidékre mennék tekerni, de ahhoz előbb ki kéne érni a városból. Komolyan inkább kocsiba teszem a bringát és csak kis forgalmú helyen veszem elő.
Az utcán beszólnak, füttyögnek rám kiabálnak. Gazdag k**----csög húzzál innen, mit raboltál ki, k***--va anyád stb. A minap egy totál ismeretlen (és nem dakota!!!) csoport egyik tagja: a k****va anyád gazdag f**--sz és hozzám vágta a sörösdobozt. Mindezt egy vadidegen ember akire egy szót se szóltam rá se néztem.
Itt tartunk? A sok janinak fáj hogy lyukas a gatyájuk nekem meg ez van? Vagy mi a bajuk?
hogy ha egy seggnek pénzt adnak, attól még segg marad.
Erre annyit mondanék ha minden segget megdobálnának az utcán pusztán azért mert állítólag segg (ki szerint az?) akkor napi 24 órában röpködne mindenhol minden.
Elolvastam végig és arra jutottam ha ez mind igaz kedves kérdező, akkor ha már szó nélkül tűröd hogy az utcán dobáljanak meg beszóljanak, akkor minimum ekkora szádnak kéne ott is lennie mint itt GYK-n!
Amúgy fogadni mernék a csepel kemping bicikliről csak egy szép rúgás lenne feléd, és olyat zuhannál mint a forint. És egyből fele annyit érne a bringád.
amit indokolatlanul túlfizetnek
Hét messzire kanyarodtunk de ki nem szeretne egy túlfizetett munkát? Azért a szentet se játsszuk már.
Mellesleg piacon élünk, nem kötelező senkinek hozzánk jönni megbízással, de jönnek. Hát vajon miért?
Nálunk nincs szabott ár semmire, minden egyéni alku kérdése. Na most ha a dicső kormány 1 hetes melóra melynke eredménye egy tanulmány, ezért fizet milliókat-hát tessék panaszra menni a KEHI-hez. Sok sikert.
Amúgy fogadni mernék a csepel kemping bicikliről csak egy szép rúgás lenne feléd,
Na pont erről a primitív prosztó lúzer olcsójani hozzáállást nem értem. Felém rúgni egy csepelről?
Oszt aztán miért? Mert te csepelen ülsz én meg nem?
Hozzád se szóltam és rúgdalsz? Mert a te zsebedbe szar sincs az enyémben meg van?
Vagy mégis miért?
???? Valaki magyarázza már el!
"Oszt aztán miért? Mert te csepelen ülsz én meg nem?"
Te azt hiszed érdekel milyen bringád van? Képzeld mind a kettő működik, hogy tekerni kell! Azért rúgnék át feléd...mert akkora arcod van hogy a házba nem fér be öreg! Aztán a te zsebed lehet teli, ha egyszerűen a parasztos "oszt" szöveggel nyomulsz!
Kérdező, fogd mer fel, hogy feldughatod magadnak a pénzedet, engem pl. nem érdekel.
Ha választanom kell, inkább élek kevesebb pénzből, de leszek egy normális, boldog ember, minthogy egy belülről, lelkileg elrothadt, utálkozós, fellengzős majom legyek, aki azt hiszi, hogy a pénz a minden, hogy mert pénze van, ő a "jani" és hogy az majd megold mindent.
Létezik egy olyan, hogy KISUGÁRZÁS. Ha ezzel a nagy arcoddal elhajtasz a gettótelepen, ne csodálkozz ha agyonvernek. Beképzelt embert messziről is hamar észrevenni.
Mondjuk azt én se értem, hogy ha itt ekkora a szád, ott miért nem pattogsz?
Azt hiszed annyira okos vagy, de mégse vagy képes felfogni egy egyszerű dolgot...csak nyomod az értelmetlen, nagyképű, utálkozós szövegedet. Mondjuk, ha neked ez jó, tépd nyugodtan csak azt a sügér szádat.
Beképzelt embert messziről is hamar észrevenni.
Értem. Tehát akkor kijelenthetjük: ma Magyarországon egy beképzelt embert akinek ráadásul még pénze is van, azt agyon kell verni. Értem. Hiszen mégse lehet már eltűrni hogy egyesek zsebe tele legyen míg másé meg üres. Há' verjük má' agyon a gazdag köcsögöt és ha már itt tartunk a lovettát is vegyük mán el! Há' minek ennök ennyi lovetta? Értem.
Jól fordítottam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!