Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mióta új bringám van inzultuso...

Mióta új bringám van inzultusok érnek az utcán. Beszólnak, fenyegetnek, meg is dobáltak! Itt tartunk Magyarországon?

Figyelt kérdés

A sok lúzer olcsójaninak savanyú a szőlő hogy nekik nincs?

Vettem egy új bringát. Nem spóroltam éppenséggel:

Merida '15 Warp TRI 7000-E

[link]

Nem itt vettem egyébként, sajnos, mert nekem többe fájt.

Na az utcára alig merek már kimenni vele. Vidékre mennék tekerni, de ahhoz előbb ki kéne érni a városból. Komolyan inkább kocsiba teszem a bringát és csak kis forgalmú helyen veszem elő.

Az utcán beszólnak, füttyögnek rám kiabálnak. Gazdag k**----csög húzzál innen, mit raboltál ki, k***--va anyád stb. A minap egy totál ismeretlen (és nem dakota!!!) csoport egyik tagja: a k****va anyád gazdag f**--sz és hozzám vágta a sörösdobozt. Mindezt egy vadidegen ember akire egy szót se szóltam rá se néztem.

Itt tartunk? A sok janinak fáj hogy lyukas a gatyájuk nekem meg ez van? Vagy mi a bajuk?

2015. júl. 13. 15:53
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Nem csak annyit tudunk róla, hogy van egy bringája, hanem hogy nagyképű is. :) Szépen lejön a kérdéséből. :)
2015. júl. 13. 17:30
 22/54 anonim ***** válasza:
Ugyan már.. Nekem is hány kérdésem volt már, amit indulatból írtam ki, és máris teljesen más embernek írtak le, mint amilyen valójában vagyok.
2015. júl. 13. 17:33
 23/54 A kérdező kommentje:

Na most akkor néhány dolog amire válnám az IGEN TISZTELT publikum felvilágosítását csak hogy értsem

1) elmegyek egy csoport vadidegen mellett akikre rá se nézek hozzájuk se szólok. MI bajuk lehet velem? A STÍLUSOM?? De miféle stílusom? Rájuk se néztem?

2) Tán mélylélektani szakértők ezek a lúzerek hogy abból ahogy elmegyek mellettük már teljes személysiégprofilt állítanak fel rólam? Nagyképű beképzelt vagyok? Tán az. És honnan a lóf****szból tudják? Abból hogy láttak elsuhanni engem 5 mp alatt? Hm?

3) (és ez a kedvencem TALÁLÓS KÉRDÉS!!!!

Melyik magyar kormányon levő párt vezérpolitikusa mondta: akinek nincs semmilye annyit is ér??

Hm? Ez az ember most is a parlamentben ül! És ha neki szabad aki egy országot írányító pártot egy kormányt képvisel akkor nekem a senkinek ezt 1000x szabad!!!!

Ellenvetés?

Ennyi pénzből már egy új agyat is vehettél volna

OKÉ!! KÉREM A BOLT CÍMÉT AHOL ÚJ AGY KAPHATÓ!!!

magadnak

2015. júl. 13. 18:17
 24/54 anonim ***** válasza:

Te jó ég. Te tényleg olyan hülye vagy mint amilyennek látszol XD

Eddig azt hittem, hogy troll kérdés, de bocsi. Én kérek elnézést, te nem troll vagy, csak szimplán egy beképzelt, idióta hülyegyerek XD

Azért, hogy megdobálnak meg mit aggódsz? A nagy arcodról úgyis visszapattan a sörösdoboz. Használhatod pajzsként. Szerintem az arcod mögé befér a bicikli is.

2015. júl. 13. 18:26
 25/54 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, jó hogy nem szólsz hozzájuk. Ha kinyitnád a szádat és így beszélnél, plusz ilyeneket mondanál, agyon is vernének.
2015. júl. 13. 18:30
 26/54 anonim ***** válasza:
KISUGÁRZÁS
2015. júl. 13. 18:42
 27/54 anonim ***** válasza:

Az arcod mögé befér a bicikli is :D:D:D

"3) (és ez a kedvencem TALÁLÓS KÉRDÉS!!!!

Melyik magyar kormányon levő párt vezérpolitikusa mondta: akinek nincs semmilye annyit is ér??"

"semmilye"... Akinek nincs esze, az annyit is ér. :D

Azt mondod, akinek nincs pénze, az annyit is ér... Drága barátom, te egy pompádzatosan fos világban élsz. Külcsín, belbecs.. érted... Hülye majom.

2015. júl. 13. 18:51
 28/54 A kérdező kommentje:

Amúgy meg, jó hogy nem szólsz hozzájuk.

Hát attól nem kell félni hogy ilyennekkel szóba állok. Nem ettem meszet. Előbb állok le egy meztelen csigával diskurálni mint az ilyen "semmire hű de jani vagyok" szaros gatyájú barmokkal.

2015. júl. 13. 18:57
 29/54 anonim ***** válasza:
Lázár János úrnak mondjam.. b*zki... egyetértesz vele ===> neked mondom. Erre ne neked mondjam... de leírod mégegyszer, hogy egyetértesz vele. Akkor had mondjam már NEKED. Úristen. Te se az eszeddel keresed a pénzt.
2015. júl. 13. 19:19
 30/54 A kérdező kommentje:

Te se az eszeddel keresed a pénzt.

Hát ahogy tetszik. Politikai elemző és tanásadó vagyok. Abból élek hogy tanácsokat adunk a cégemmel hogyan lehet a szart is szépen becsomagolva a hülye választó torkán lenyomni és a paratsztja még örül is neki hogy szarral tömik és rimánkodik hogy még még!

Röviden: elmondjuk a birkának hogy ha nyírják az neki jó.

Ez ész vagy csak kurázsi? Döntse el maga mindenki.

2015. júl. 13. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!