Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mégis mi ez? Inkább Romániában...

Mégis mi ez? Inkább Romániában bozgor mint Magyarországon román.

Figyelt kérdés
Az Erdélyben élő székelyeket Romániában bozgornak(hazátlan) nevezik.A Magyarok szeretik büszkén hangoztatni,hogy kiállnak a határon kívül élő társaikért,de viszont Magyarországon meg már egyből románok vagyunk.Amikor Magyarországon dolgoztam egy huzamosabb ideig nem egyszer románoztak le úgy,hogy még csak nem is beszélem a román nyelvet.Érdekesek az emberek.
2015. jún. 27. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Intelligencia kérdése,bunkókkal nem tudsz mit kezdeni.

Attól még,hogy húztak 100 éve egy képzeletbeli vonalat,a vonal másik felén lévő emberek még magyarok.

Ez van,a bunkókkal ne foglalkozz.

2015. jún. 27. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Én csak azokat románozom le, akik nem tudnak viselkedni.

A szomszédom is erdélyi, utánunk 15 évvel költözött ide és annyira elszállt vele a ló, hogy a végén már ő mondta nekünk azt, hogy húzzunk vissza a panelba. Na akkor mondtam azt, hogy büdös román, takarodj.

Egyébként a normálisabb erdélyiekkel jól elvagyok. Több ismerősöm is van onnan (pl.: Kolozsvárról) és szívesen beszélgetek velük. Eszembe nem jutna őket lerománozni. De azért azt sem mondom, hogy magyarabbak a magyaroknál...

2015. jún. 27. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Értem. Szóval, ha bunkó, akkor román,ha normálisabb, akkor magyar.

Nyakatekert az észjárásod:D

2015. jún. 27. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

3: Amikor büdös magyaroznak... Szerintem valahogy a pillanat hevében nekem is védekeznem kell. Ráadásul azt bírom, amikor románul beszélnek a férjével, nehogy más is értse.

Ha már a nyakatekert észjárásról beszélünk.

2015. jún. 27. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Én inkább repülőre ülök, nevet váltok, és New yorker leszek
2015. jún. 28. 01:29
 6/6 anonim válasza:
71%
A magyaroknal nem sok fajgyulolobb nep van
2015. jún. 28. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!