Miért van az hogy a Magyarországon élő Roma az Mszp nek Roma, de a Romániában élő Magyar az már Román?
Az Mszp nek külön Roma tagozata is van.
Magyarországon élő Roma az Roma, Magyarországon élő Zsidó az Zsidó, de a Romániában élő Magyar az már Román mert Romániába él.
Döntsétek már el hogy most ez hogy van. Akkor az itteni Roma is legyen Magyar, ahogy a Zsidó is, és ne indítsatok Roma tagozatot, és jelentsétek ki, ti mondjátok meg mindenkinek milyen nemzetiségű, mert rasszisták vagytok.
Nem is hoztam kapcsolatba, csak nincs logikád.
Romáknak a cigányokat hívják, tisztelet adóbb nyelvezeten.
És az a kérdés, hogy miért van az, hogy az Erdélyi Magyarok az Mszp seknek Románok, a Szlovákiai Magyarok Szlovákok, mert ott élnek. De a Magyarországi cigányok (nem akartam így írni, mert nem szeretem, de nagyon süket valaki) azok már nem Magyarok, holott ezzel a logikával ők is Magyarok kellene legyenek, de nekik külön Roma tagozatuk van.
Leírom még egyszer a kérdést érthetően.
Romániai Magyar nektek ====> Román
Szlovákiai Magyar nektek ====> Szlovák
Szerbiai Magyar nektek ====> Szerb
Ukrajnai Magyar nektek ====> Szerb
De már a Magyarországi Roma ====> Roma, pedig a hülye logikátok szerint Magyar kellene lennie
A Magyarországi Zsidó ====> Zsidó
Leírtam már egyszer, de látom nem érted.
Az MSZP egy antimagyar, gyűlölködő párt.
Ne várj tőlük választ, mert ilyenkor kussolnak, de jobban is teszik.
Leírom én is neked, hogy te is értsd.
Romániai "Magyar" ====> Román állampolgárságú magyar nemzetiségű ember.
Szlovákiai "Magyar" ====> Szlovák állampolgárságú magyar nemzetiségű ember.
Szerbiai "Magyar" ====> Szerb állampolgárságú magyar nemzetiségű ember.
Ukrajnai "Magyar" ====> Ukrán állampolgárságú magyar nemzetiségű ember.
"Magyarországi" Roma ====> Magyar állampolgárságú cigány nemzetiségű ember. Saját nyelvükön roma, és még a hülye logikánk szerint is magyar.
"Magyarországi" Zsidó ====> Magyar állampolgárságú zsidó nemzetiségű ember.
A "Magyar" és a "Magyarországi" szavakat azért tettem idézőjelbe, mert ezek a magyar helyesírás szerint melléknevek, és nem tulajdonnevek, tehát kisbetűvel írandók.
Legalább a saját anyanyelvedet tanuld meg helyesen használni!
Már elnézést, de Az erdélyi Magyarokat ti se nem Román állampolgárságú Magyaroknak, sem Romániai Magyaroknak nem hívjátok hanem ROMÁNNAK.
És a Magyarországi cigányt meg cigánynak. Nehéz felfogni miről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!