Mint roman alampolgar be szeretnenek tenni ugyvezetonek egy magyarorszagon bejegyzett ceghez. Termeszetesen kapnek fizetest es semmi dolgom sem lenne. De mivel ingyen nem adnak semmit ezert erdekelne h mi tortenhet ha balil sulnek el a dolgok?
Figyelt kérdés
Eleg jo ismerosom es nem hinnem higy at akarna verni de azert kivancsi vagyok hogy mi lehet ha negsem ugy jon ossze ahogy en szeretnem2015. máj. 27. 13:55
1/13 anonim válasza:
te viszel el minden balhét, ha pl adócsalás, vagy más törvénytelen cselekmény köthető a céghez
2/13 A kérdező kommentje:
Per pillanat nincs se adosaga se hitele a cegnek. De ha megis valami fog tortenni engem mint kettos allampolgart elo tudnak majd venni ?
2015. máj. 27. 14:10
3/13 anonim válasza:
ahogy az első írja, és teljes vagyonoddal felelsz
4/13 anonim válasza:
igen. felelsz egész vagyonoddal
6/13 A kérdező kommentje:
Es a tulajdonosnak semmilyen felelosege?
2015. máj. 27. 14:18
7/13 A kérdező kommentje:
+ hogy a nejelentet lakcimem is a tulajdonosnal van tehat nekem hivatalosan magyarorszagon semmilyen vagyonom nincs . Ha meg barmi is tortenne akkor is a bejelentett cimem az a tulajdonos cime .
2015. máj. 27. 14:21
8/13 anonim válasza:
A tulajdonos felelőssége elhanyagolható az ügyvezetőéhez képest. Az ügyvezető az aki "vezeti az ügyeket", irányítja a céget, aláírja az adóbevallásokat és beszámolókat, naprakészen felelős a cég minden ügyéért.
9/13 anonim válasza:
A romániai vagyonoddal is felelsz. azt is simán zárolhatják
10/13 anonim válasza:
a tulajdonosnak nincs felelőssége, legfeljebb a berakott vagyont bukja, és pont ... téged meg be is csukhatnak ... szerinted a két szép szemedért akarja neked adni ezt a lehetőséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!