Magyarországon miért nincsenek normális TV csatornák?
Például amikor kint voltam Angliában ott a tévében szinte minden este igényes dokumentumfilmek, szórakoztató filmek, sorozatok, show műsorok mentek. Még a tehetségkutatók is élvezhetőbbek. És ezek mind az ingyenesen fogható csatornák között.
Itthon meg hétköznap minősíthetetlen reality-nek álcázott nézhetetlen vackok mennek ( Éjjel-Nappal Budapest, Éden Hotel, Zsaruk, Celeb vagyok ments ki innen, ValóVilág...stb).
Hétvégén van néha jó film, de nagyon néha. Azokat is szétvagdossák.
A közmédiáról meg ne is beszéljünk.
Itthon miért nincs normális, ingyenes csatorna?
Ha kint voltál Angliában akkor biztos észre vetted hogy a tv csatornáknál sokkal fontosabb dolgokban is jelentős különbség van pl.: a gazdaságban, pénzügyekben vagy az egészségügyben..
Magyarország szinte minden szempontból jóval visszamaradottabb ország Angliánál és ez többek között bizony a tv csatornákon is érződik.
Egyébként a tv-s szórakoztatás az internet elterjedése óta halott.
A média az interneten könnyen megtalálható filmek helyett az ilyen " minősíthetetlen reality-nek álcázott nézhetetlen vackok"-kal próbálja elérni hogy esténként a monitor helyett a tv elé ülljünk le.
Az általad felsorolt műsoroknak pedig nagyobb az átlag nézettsége mint gondolnád..
Én csak azt nem értem hogyha szerinted az Éjjel-Nappal Budapest, Éden Hotel, Zsaruk, Celeb vagyok ments ki innen, ValóVilág "nézhetetlen vackok" akkor hogyhogy mindig benne vannak a hét 10 legnézettebb műsora között?
Igen tudom most jön az hogy azért mert ezeket csak az igénytelen parasztok nézik.
Akkor most én is az lennék mert szeretem nézni ezeket?
#2 Nem vagy paraszt. Csak ezek a műsorok számomra is a nézhetetlen kategória.
Igaza van abban a kérdezőnek, hogy sok gagyi film van. Az alapcsatornáktól nem vártam sokat, habár régen a tv2-n mentek azért jó filmek. Viszont nagyanyámnak van digis előfizetése (net+tv) Mostanában tervezgeti a tv-t lemondani, ugyanis a közel 150 csatorna közül szinte egy sincs, ami nézhető. És az a "szinte egy se" csatornán is nagyon ritkán van normális film. Nekem a napokban megjött a kedvem arra, hogy néha esténként filmet nézzek/zenét halgassak. Na, én erre a célra inkább építek egy gépet (htpc szerűség, csak a szobámba, a fő gép mellé), mint hogy elkezdjek a tévével vacakolni. Angliában meg életemben nem voltam, szóval nem tudhatom, hogy ott milyen műsorokat adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!