Hol tudok Magyarországon beszerezni normális Transformers figurát?
Ilyet Magyarországon nemigen lehet. 2010 második felétől mostanáig a Hasbro európai ágazatai számos országban beszüntették a "rendes" Transformers játékok forgalmazását, és csak a kisgyerekeknek való, lebutított szarokat meg az át nem alakuló gagyi bábukat adták ki. Időnként behoztak ilyeneket, mint a videóban látható Optimus és a Fall of Cybertron-féle Grimlock egybecsomagolt, agyonkrómozott változata, de az ritkaságszámba ment.
Most 2015-ben tudtommal ismét forgalmazzák a normális kidolgozású játékokat, de a filmes széria tavaly jött ki, tehát az kimaradt a buliból. Ahogy az első írta, a ki nem adott játékok csak külföldről beszerezhetők. Amikor még gyűjtöttem ezeket, én is onnan voltam kénytelen rendelni szinte mindent, eBay-ről vagy angliai webboltokból.
Akkor érdemes lehet megpróbálni nyitni egy PayPal számlát, feltéve persze ha már van bankkártya meg sima bankszámla.
Egyébként a figurák változó árúak, a neten a legtöbb hely, ahonnét érdemes rendelni, sajnos ugyanolyan drágán adja őket, mint itthon adnák (azaz kb. az amerikai áruk kétszerese, háromszorosa). Egy ilyen kisméretű játék, mint a videóban lévő Lockdown kerülhet akár 6-7 ezerbe is, de konkrétan ez a bizonyos Lockdown figura már 8-10 ezerbe kerül az eBay-en, mivel régebbi, ritka és nagyon keresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!