Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy van egy nagyon nagyon kedves barátnőm aki Transformers rajongó és hát totálisan bele van habarodva az egyik fikcionális nem létező robotba. Ez normális dolog?
Hány évesek is vagytok? :D Az ok, hogy mondjuk Bradd Pitt, vagy valami ember, de robot?:D Én már ezt a twilightot se értem, ott is nem a csávó néz ki jól, hanem mert ő egy vámpír, ezért a csajok mind beleestek, hogy úúú de jó pasi. Komolyan, túl nagy a hisztéria a sztárok körül, nem azért jön be egyeseknek, mert az aki, hanem mert sztár. Hát most ott van pl Tabáni (isten ment nem akarom ezzel szidni) de addig amig nem ment be a csillag születikbe és nem nyerte meg barátnője is alig volt, most meg napi számra kapja a rajongói leveleket, hogy tegyél a magadévá te férfiállat XD... De mindegy is, szerintem ebből ki lehet nőni, ha valaki 20 éves fejjel gondolja ezt , azt meg inkább kivizsgálni kéne.
20F
hát én is odáig meg vissza vagyok a filmért de nem vagyok egyikbe se szerelmes se :$
szentem majd kinövi :D
14/l
amikor elolvastam nekem először az ugrott be, ahogy egy csaj dugdos magának egy transformerst. most beteg vagyok?
mindenesetre totál beteges, hogy annyira szeret egy kitalált bábut, hogy nem akar rendes kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!