Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog ha...

Szerintetek normális dolog ha valaki blogjának a történetében magyar nevek szerepelnek és Magyarországon játszódik?

Figyelt kérdés
Szeretnék írni egy blogot( nem nem ván dájreksönös és nem is dzsásztiiiin műbőrös,teljesen normális történet) amibe magyar szereplőket,helyszíneket szeretnék beletenni.. nem is értem a többi tinédzser lányt miért adnak mindig angol nevet.. hisz magyarok vagyunk. :D

2013. okt. 5. 08:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha Magyarországon játszódik, és te jobban szereted a magyar neveket, legyen magyar nevük. Minden író maga dönti el. Szerintem az az oka legfőképpen, hogy azok a történetek nem kishazánkban játszódnak. Elvégre ha egy bandom fic, akkor véletlenül se fog az adott banda Magyarországra keveredni, majd tök folyékonan magyarul elcsevegni egy magyar lánnyal.

A sztoridtól függ, hogy illik-e bele magyír név, de úgy hívod őket, ahogy akarod :) Nekem mindig külföldön játszódnak az ilyenjeim, és ebből kifolyólag angol nevük van. De olvastam már olyat, ahol az egyik szereplő vezetékneve volt magyar, pedig angolul írt történet volt, Amerikának helyszínnel.

2013. okt. 5. 08:46
 2/6 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló! köszönöm hogy válaszoltál! :D de ezek a blogok amúgy is kitaláltak akkor miért ne jöhetnének Magyarországra? xD nah jó csak vicc volt..
2013. okt. 5. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, de valahogy majdnem mindig a leg elképzelhetőbb dolgot nem csinálják meg... gondolj bele, az ilyen blogok fele arról szól, hogy megismerkednek a bandával, egy őrült fan elrabolja őket/vagy csak a csajt, megmentik, love, de egy másik bandatagot szeret... :D
2013. okt. 5. 13:55
 4/6 A kérdező kommentje:
az én blogom nem ilyenről szól.. :D teljesen más mint a többi. a történet olyan ,hogy bárkivel megtörténhetne. veled velem, bárkivel :) Akárkivel! :D ded azért izgalmas ;)
2013. okt. 5. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

a "teljesen más" mit foglal körül?

ha szomorú a vége (nem happy end)

nem szól nyálas tini szerelemről

sem gimiről

sem világfájdalmakról

sok benne a cselekmény

a szereplők kidolgozottak, van személyiségük

nem a "semmiről" írsz fejezeteken át

akkor hajrá ;)

2013. okt. 5. 21:22
 6/6 A kérdező kommentje:

előző :D tökéletesen körülírtad a blogom :D

mindegyik igaz a történetre :D

2013. okt. 6. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!