Szerintetek normális dolog ha valaki blogjának a történetében magyar nevek szerepelnek és Magyarországon játszódik?
Ha Magyarországon játszódik, és te jobban szereted a magyar neveket, legyen magyar nevük. Minden író maga dönti el. Szerintem az az oka legfőképpen, hogy azok a történetek nem kishazánkban játszódnak. Elvégre ha egy bandom fic, akkor véletlenül se fog az adott banda Magyarországra keveredni, majd tök folyékonan magyarul elcsevegni egy magyar lánnyal.
A sztoridtól függ, hogy illik-e bele magyír név, de úgy hívod őket, ahogy akarod :) Nekem mindig külföldön játszódnak az ilyenjeim, és ebből kifolyólag angol nevük van. De olvastam már olyat, ahol az egyik szereplő vezetékneve volt magyar, pedig angolul írt történet volt, Amerikának helyszínnel.
a "teljesen más" mit foglal körül?
ha szomorú a vége (nem happy end)
nem szól nyálas tini szerelemről
sem gimiről
sem világfájdalmakról
sok benne a cselekmény
a szereplők kidolgozottak, van személyiségük
nem a "semmiről" írsz fejezeteken át
akkor hajrá ;)
előző :D tökéletesen körülírtad a blogom :D
mindegyik igaz a történetre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!