Mit tehetek a cigányok zaklatása ellen? Nem akarok több támadástól tartani.
Figyelt kérdés
A történet röviden: tegnap délután hazafelé tartottam, és az egyik tipikus putris ház előtt üldögélő cigányok közül az egyik lány utánam jött, nekilökött egy kapunak, majd kiabált, mindenféle k--vának elhordott, azt mondta letöri a szemüvegem, és életveszélyesen megfenyegetett. Nem törődtem vele, elküldtem, és hazamentem. Ma korábban értem haza (busszal járok iskolába egy másik városban), direkt az utca másik oldalában baktattam, de a putris banda megint utánam jött, és távolból fenyegettek, le--váztak...Megismernek, és látják már azt is, mikor a buszról leszállok, így hiába mennék másik utcán haza...Mit tehetek ez ellen? Lenne értelme rendőrt hívni? 19 éves lány vagyok. A tanácsokat megköszönném!2015. máj. 29. 12:37
51/56 anonim válasza:
Mielőtt leszállsz, hívd fel a rendőrséget és kérd meg, hogy menjen arra egy járőrkocsi, mert nem érzed magad biztonságban. (azt is elmondhatod miért)
Jobb ötletem nincs.
52/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot! :)
2015. júl. 12. 21:45
54/56 A kérdező kommentje:
Hm szép is lenne :D
2015. júl. 26. 19:22
55/56 anonim válasza:
Mizu ennyi ev utan? Le szalltak rolad? Nehez idoszak lehetett
56/56 A kérdező kommentje:
Szia! Párommal összeköltöztünk, így oldódott meg az hogy ne is lássanak, viszont édesanyámat még évekig szólongatták hogy “ha meglátom a lányodat kiveszem a méhét!”. Mint kiderült problémás család, heti rendszerességgel megy hozzájuk a rendőrség, mert több embert is rettegésben tartanak jelenleg is.
2020. szept. 16. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!