Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék az ellen, hogy minél izmosabb akarok lenni?
én akkor kezdtem el látványosan javúlni (na jó, nem külsőleg de nagyon megnőtt az energiám és az állóképességem), amikor egy magán tanárral vettem át, hogy mit és mennyit csináljak. Átbeszéltük, hogy mik fontosak nekem, min kell változtatni és melyik gyakorlatot hogy kell csinálni.
Sokat segít
+ Tényleg tudni kell, hogy melyik feladatot hogyan kell helyesen véghez vinni. Sose a kilókat számold hanem hogy jól csináld, mert sokkal többet ér. Pl egy szépen kivitelezett hát gyakorlatnál lehet csak pár kilót használok, de nagyon odafigyelek, hogy melyik izomcsoportot mozgassam, míg ha nagyobb súlyt veszek akkor átmegy az egész más izmokra. (a legviccesebb amikor látsz néhány embert hatalmas súlyokkal és csak kapkodnak és lendületből csinálnak feladatokat, aminek sok értelme nincs)
+ étkezés
+ ne várd, hogy pár hónap alatt Svarci leszel, nagy izmokhoz akár évek is kellenek ha természetes és jó úton csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!