Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék arra a kérdésemre választ kapni hogy van-e 100%-kos védelem a terhesség ellen? Teszem hozzá azt is hogy fogamzás gátlót nem akarok szedni a trombózis veszély miatt, az óvszert pedig nem szeretjük!
100%-os védelmek:
- vaszektómia
- terméketlenség
- közösülés kihagyása a nemi életből
Az összes többi csak 99.999999%-os.
Mert korábban a megszakítást biztonságosnak ítéltétek, hogy bíztatok benne? Ez aranyos... Nem ítélkezem, mert 2 évig én is így szeretkeztem, de én tisztában voltam a következményekkel..meg azzal is, hogy nem védekezési forma és bármikor becsúszhatna a baba. No nem az előváladéktól vagy ilyesmi, én abban nem hiszek, hanem nem tudja időben kihúzni például.
100% csak akkor lesz ha sterilizáltatod magad vagy nem élsz nemi életet. Egyébként a legtöbb fogamzásgátló hormonokat tartalmaz, nem csak a tabletta, szóval ha trombózis miatt félsz, akkor marad az óvszer, vagy még egy nem kívánt baba.
Én nem bíztatok senkit a tabira, mindenki a maga felelősségére szedi.. Az én családomban sokan trombózisra hajlamosak vagyunk, de úgy döntöttem vállalom. Nem cigizek, nem iszok, rendszeresen sportolok, egészséges életet élek, így vállalom ezt a kockázatot. Ajánlottak egy másik gyógyszert, mert hogy csak az egyik összetevő miatt nem szedhetném ugyebár...hozzátette a doki, hogy azért 6 hetente csináljak tesztet...na kössz..ennél már a megszakítás is jobb, ott legalább tudom mikor mire számítsak. Szóval 2-4 év tabival, kockázattal, nekem belefér. Ha meg nincs trombózisos a családodban, akkor meg nyugodtan szedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!