Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretnék arra a kérdésemre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék arra a kérdésemre választ kapni hogy van-e 100%-kos védelem a terhesség ellen? Teszem hozzá azt is hogy fogamzás gátlót nem akarok szedni a trombózis veszély miatt, az óvszert pedig nem szeretjük!

Figyelt kérdés
Eddig megszakítással szeretkeztünk de amióta lett egy nem kívánt terhességem azóta nem bízunk benne,felszabadultan szeretnénk szeretkezni,félelem mentesen!Ehhez szeretném kérni a tanácsaitokat,és véleményeiteket!
2012. júl. 20. 08:40
1 2
 11/17 nevem-senki ***** válasza:

44 évesen annyi eszed van, h ezen az oldalon kérsz segítséget? Ahelyett, h felkeresnél egy szakembert, aki ellát a megfelelő tanácsokkal? Akkor vállald a következmènyeket!

Szánnivaló némber.

2012. júl. 20. 14:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem a logikádat....

100%os módszert akarsz, ennek ellenére az összes közül a legeslegszarabb hatásfokút választottad.

Hogy lehet vkinek ennyi esze? A megszakításnál MINDEN jobb.

Egyébként ha semmi sem jó neked, akkor mi is a kérdés?

Nincs 100%-os módszer. De az elköttetés közel 100%-os, miét nem csináltatja meg valamelyikőtök?

Meg mi bajod a gumival? Inkább megölsz egy gyereket, minthogy egy fél fokkal rosszabb legyen a szex? Hát érdekes.

2012. júl. 20. 15:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom sincsen a gumival,és nekem az lenne a leg kényelemesebb megoldás csak a párom nem szereti,és hidd el hogy nekem sem volt könnyű választás az abortusz mellett döntenem mert nagyon megviselt lelkileg,és csak a korom miatt nem akartam már megtartani!!!Rossz érzés hogy ítélkeztek és közbe meg nem tudjátok a miértjét....
2012. júl. 20. 16:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg voltam orvosnál is és ő ajánlotta a fogamzásgátlót amitől viszont nagyon félek mert volt trombózisos a családban,a spirált is ajánlotta de arról elég sok rosszat olvastam meg hallottam,azt hittem hogy van más alternatívája ami még 100%-osan biztonságos!
2012. júl. 20. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Nincs. Sőt, az elkötés sem 100%-os. Durva, mi?

De a megszakításnál MINDEN jobb.

2012. júl. 20. 16:19
 16/17 nevem-senki ***** válasza:

A gumi mellett a párod téged sem szeret annyira, h ne tegyen ki egy esetleges abortusznak?

Próbáld ki a Pharmatex® vény nélkül kapható,

benzalkónium-klorid hatóanyagú,

hormonmentes, helyi fogamzásgátlót.

2012. júl. 21. 08:37
 17/17 anonim válasza:
Szerintem köttesd el magad! Én is ezt tettem a második csaszi után és nincs vele semmi gondom. Oké, ez sem 100%, de szerintem ez nyújtja a lehető legnagyobb biztonságot a terhesség ellen. Nagyon kevés emberről hallottam, hogy így teherbe esik, főként, hogy ma már nem elkötik, hanem elvágják és a végeket el is sütik ( vagy átégetik). Így szinte kizárt a baba
2012. júl. 21. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!