Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy vettem észre hogy a barátom kezd papucs lenni. Mit tegyek ez ellen? És olyan mintha félne apámtól is. Mit csináljak? Nem akarok még egy muját.
nem tettem fel!
nemkell, hogy megverje, de azért legyen már saját akarata.
Olyan idegesítő amikor én mondok neki valamit akkor ez a válasza: "persze" "igyvan!" "hogyne, igy is kilehet forgatni" "legyen igazad" "oké, igen" "jó"
Én nő vagyok, úgy írom ezt.
Ha nem tennéd papuccsá, nem lenne az. Meg valószínűleg ő egy nyugodtabb pasi, és idegesíti, hogy vitatkozol vele, és úgy van vele, hogy mit jártassa a száját? Ha kevesebbet hisztiznél, és ha látná, hogy vitaképes vagy, ő is jobban merne visszaszólni, jobban mondana nemet.
Bocsi, nem akartalak megbántani. Én is ebben a cipőben jártam, és mióta jobban kontrollálom magamat, érdekes mód tök férfias lett a pasim...
Nemrég olvastam egy könyvet, a címe Együttélősdi. Abban volt: "Ha egy férfi bemegy a szobába akkor ott ő egy ember. Ha bemegy hozzá egy nő akkor már férfi lessz. Annyira lessz férfi amennyire nő az a nő. " (nemtotál így volt)
Szóval add meg neki a lehetőséget, hogy férfiasabbnak érezze magát melletted úgy, hogy te méginkább nő leszel. Nem az a feladatod, hogy neveld mert nem kutya vagy gyerek.
Csak éreztesd vele mennyire fontos a véleménye neked, elöbb engedd, hogy kifejezze a gondolatait s legyenek önálló vágyai, tettei. Azokat pedig nemszabad mindig bírálni vagy semmibe venni mégha nem is tetszik nekd. Inkább dicsérd milyen kedves, milyen lovagias, mennyire ért a nőkhöz egyszóval milyen értékes embernek is tartod. Máskülönben nem is lennél vele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!