Mit tegyek, ha nem akarok Jehova Tanúja életet élni, és szüleim ellenkeznek ez ellen?
Mi leszel, ha nagy leszel?
Amúgy a Dankó bor nagyon finom. Messze ver egy csomó másik drágább bort.
"olyan ember vagyok akinek ha azt mondják a szülei hogy ezt meg azt csináljam azért is az ellenkezőjét"
Ezzel nem csak te vagy így. Kamaszokra általánosan igaz ez, és a szüleid ilyen szempontból sajnos elbuktak. De a lényeg, hogy próbálj túlnőni ezen a dacos csakazértis dolgon. Nem kell se tanúnak, se hívőnek lenned, de amíg ott laksz náluk, addig (egyelőre) valamennyire alkalmazkodnod kell. Még pár év és rájössz majd, hogy a szülői hatás nem is olyan erős, mint kamasz korodban volt. Akkor már érezni fogod, hogy nem kell szétpiálnod a májad meg szétvarratnod magad, ha valami nem tetszik, csak legyinteni kell rá, és kész. Kapcsolj megalkuvó, túlélő módba még egy-két évig, és akkor talán nem szúrod el a hátralévő egész életed.
Hogy 17 évesen ennyire lüke lennél???..... Iskolába csak jársz, vagy oda sem? Ki fog téged eltartani?
Ugye képzelt történetet írsz. Ennyi butaságot nem csinál senki sem, ha csak egy picit is normális.
Nem csinálhatsz semmit, ezek ilyen begyepesedettek.
Majd lelépsz otthonról, amint lehet és elmégy koleszba, ha már főiskolára vagy egyetemre jársz.
Én is így voltam, mondjuk neked csak simán gyökerek voltak a szüleim és nem Tanúk.
Látod, ha egyáltalán igaz ez a furcsa történeted, ha egyáltalán igaz, a szüleid etetnek-itatnak, pelenkáztak, éjjel édesanyád vigyázott rád, amikor beteg voltál.
Sok pénzükbe is kerül az iskoláztatásod és te ilyen csúnyán gyalázod a szüleidet. :(
Egyszer te is szülö lehetsz, fogsz akarni egy ilyen hálátlan kölköt mint te vagy?
Remélem elmúlik rólad hamarosan ez a puberta, és férfi lesz belöled.
..és még ez lemaradt
nefélj.... akad elég sok szerencsétlen, hajótörött az élet tengerén, akik szeretnének téged magukkal rántani.
Kívánom hogy okosabb legyél, mint hogy engedd, hogy manipuláljanak veled mint egy szalmabábbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!