Mit tegyek, ha nem akarok Jehova Tanúja életet élni, és szüleim ellenkeznek ez ellen?
De nehéz a kamaszkor...
valami diákmunkát vállalj el és költözz valakihez. Rengeteg az ilyen apróhírdetés, hogy lakótársat keresnek (csak oszd be rendesen a költségeket).
Nem tudom, hogy 17 évesen, ezt hogyan tudod kivitelezni (szülői beleegyezés kell-e), illetve az, hogy szóba jöhet-e a kolesz (itt, mi szükséges).
"Csak tudod rossz úgy majd öregkorodba visszagodnolni, hogy nem éltél felnőtt korig teljesen ahogy te akartál, volna és nem tudtad kiélni magad... :')"
Hmm.
40 éves múltam, sose drogoztam, néha iszom de nem járok négykézláb tőle, életem második nőjével élek / feleségem/.
17 évesen kezdtem 8 órában dolgozni, fizum egy részét haza adtam,hogy segítsem a szüleimet - apámat leszázalékolták.
Sosem éltem más nyakán.
Visszagondolva telje életet éltem - élek és ezért nem hibáztatok senki.
Ebbol is latszik, hogy J.Tanuinal csak torvenykezes van.
Ha eddig nem tudtak a csemetejuket peldamutatassal szellemi eletre nevelni, akkor most mar hiaba minden fenyegetes meg szigor.
Toled kerdeznek szemelyesen ifju kerdezo valamit.
Ha akarsz valaszolsz, ha nem, nem.
Az eddigi eleted soran ereztel valaha a szuleidtol igazi szeretetet, vagy legtobbszor csak szabalyokkal es torvenyekkel okositottak teged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!