Mit tehetek a cigányok zaklatása ellen? Nem akarok több támadástól tartani.
Figyelt kérdés
A történet röviden: tegnap délután hazafelé tartottam, és az egyik tipikus putris ház előtt üldögélő cigányok közül az egyik lány utánam jött, nekilökött egy kapunak, majd kiabált, mindenféle k--vának elhordott, azt mondta letöri a szemüvegem, és életveszélyesen megfenyegetett. Nem törődtem vele, elküldtem, és hazamentem. Ma korábban értem haza (busszal járok iskolába egy másik városban), direkt az utca másik oldalában baktattam, de a putris banda megint utánam jött, és távolból fenyegettek, le--váztak...Megismernek, és látják már azt is, mikor a buszról leszállok, így hiába mennék másik utcán haza...Mit tehetek ez ellen? Lenne értelme rendőrt hívni? 19 éves lány vagyok. A tanácsokat megköszönném!2015. máj. 29. 12:37
31/56 anonim válasza:
Mit tehetek a cigányok zaklatása ellen? Nem akarok több támadástól tartani.
Helység-és utcanevet kérek!
32/56 anonim válasza:
Egy rugósbicska vagy egy 20cm-es Bajonett (elrakod a táskádba) Mikor mész elő veszed mondod hogy ha közelebb jönnek használni fogod. Befognak fosni.m Tapasztalat
33/56 anonim válasza:
3-asnak meg a 33-asnak igaza van ennél többet nem tehetsz
34/56 anonim válasza:
Máskor értelmesen kell szavazni nem az ilyen fideszmszp-re. Amíg ezek vannak hatalmon egyre rosszabb lesz a helyzet, mert ők utasítják a rendőrségi vezetőket bírákat ,hogy semmit ne tegyenek, viszont aki védekezni mer azt azonnal hurcolják meg..Szándékosan szítják a feszültséget, oszd meg és uralkodj ősi elve..
35/56 A kérdező kommentje:
Nos,nem tudom,hogy befosnának vagy inkább bedühödnének a bicskától. Ha többen vannak, simán kiveszik a kezemből. A helységnevet már írtam, az egyik bűnös város... :(
2015. máj. 30. 15:43
36/56 anonim válasza:
Bicska nem jó lánynak, főleg teljesen képzetlennek. És ha nem ijed meg leszúrod, elvérzik vágnak a sittre..Gázspray vagy gázpisztoly .
38/56 Xbox imádo válasza:
Állj mi magadért ne siránkozz
39/56 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem siránkozás, de kinek hogy.
2015. máj. 30. 20:10
40/56 anonim válasza:
Ha neked megy egy kisebb banda és mindet megölöd az önvédelem és bűncselekmény hiányában felmentenek.... és ha nem csak ijesztgeted őket akkor nem veszik el tőled. De viszont megrendelheted a betyársereget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!