Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetek a cigányok zaklatá...

Mit tehetek a cigányok zaklatása ellen? Nem akarok több támadástól tartani.

Figyelt kérdés
A történet röviden: tegnap délután hazafelé tartottam, és az egyik tipikus putris ház előtt üldögélő cigányok közül az egyik lány utánam jött, nekilökött egy kapunak, majd kiabált, mindenféle k--vának elhordott, azt mondta letöri a szemüvegem, és életveszélyesen megfenyegetett. Nem törődtem vele, elküldtem, és hazamentem. Ma korábban értem haza (busszal járok iskolába egy másik városban), direkt az utca másik oldalában baktattam, de a putris banda megint utánam jött, és távolból fenyegettek, le--váztak...Megismernek, és látják már azt is, mikor a buszról leszállok, így hiába mennék másik utcán haza...Mit tehetek ez ellen? Lenne értelme rendőrt hívni? 19 éves lány vagyok. A tanácsokat megköszönném!

2015. máj. 29. 12:37
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Nem tudsz egy utcát kerülni?
2015. máj. 29. 13:13
 12/56 anonim ***** válasza:
Védelmet szervezni család bevonásával és a feljelentést is fontolgatni . Komoly arcokkal érdemes kapcsolatba lépni, a hagyd rájuk , menekülj meg a rendőr is velük van kijelentéseket vedd figyelem kívül .
2015. máj. 29. 13:15
 13/56 A kérdező kommentje:
A saroktól kettő háznyira laknak, és mivel nincs még kerítésük sem, így mindenre rálátnak, meg hát az árok szélén ülnek... Amint elmegyek az utca mellett is, hogy elkerüljem őket, állnak fel és kiabálnak felém.
2015. máj. 29. 13:17
 14/56 A kérdező kommentje:
Fontolgatom, hogy megejtek egy telefont a rendőrségnek is, hátha tudnak valami okosat.
2015. máj. 29. 13:19
 15/56 anonim ***** válasza:
91%
A rendőrségre ne számíts ilyen ügyben.
2015. máj. 29. 13:22
 16/56 anonim ***** válasza:
18%
Ennyi gyáva önfeladót egy fórumon . Gátolni rettegni azt bírtok , építő segítséget adni nem , a nyomorultakat támogatni a passzivitással azt igen .
2015. máj. 29. 13:27
 17/56 anonim ***** válasza:
Megfenyegeted, hogy kihívod rájuk a nagybátyádat, aki rendőr. És veszel egy paprika sprayt. :D
2015. máj. 29. 13:28
 18/56 A kérdező kommentje:
Hát, nem álltam elő a nagybácsis sztorival, de mikor elküldtem, közöltem vele, hogy ha közelebb jön, rendőrt hívok, akkor arrébb állt. A paprika spray pedig valóban jó ötlet :)
2015. máj. 29. 13:35
 19/56 anonim ***** válasza:
95%
Átkozd meg őket. Annyira buta népség hogy hisznek az átkokban, ez működik.
2015. máj. 29. 13:38
 20/56 A kérdező kommentje:
Semmire nem megyek az átkommal, ha kicsődül a romos házból 5-10 félőrült és szarrávernek...ahol én lakok, ez mindennapos..:/
2015. máj. 29. 13:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!