Mit tehetek a cigányok zaklatása ellen? Nem akarok több támadástól tartani.
Szerezz be egy kamerás szemüveget, (a telefon nem jó mert elveszik)
Ilyesmiket, használtan vannak olcsóbban is,
Felvenni mindent, és nyomasd a médiában, (kuruc infó, youtube, betyárseregnek küld el, új magyar gárdának, meg ilyenek) bazni nagy felhajtás lessz, lesznek kisérőid is,
És ismeretségre is teszel szert,
Mást nem tudsz tenni, mert előbb vagy utóbb megfognak verni, vagy erőszakolni, vagy becsapnak egy furgonba, ha a kicsalád esetleg válalkozókat is termelt ki magából.
A felvételekből csinálj másolatot,
Megmutathatod rendőr(ök)nek is,de téged visz el rasszizmusért és személyiségi jogok megsértésért ,de inkább ez felejtős, :(
Hirtelen mást nem tudok, ami meggyőző lenne vagy lehetne.
Elmeséltem a szüleimnek az egészet, apám abban a pillanatban elviharzott itthonról, mert ismeri a családot.
A pereputty nőstény tagja (támadó) tagadta az egészet, és bizonygatta, hogy ha ő utánalép valakinek, annak "nem csak ennyi nyoma marad".
Most, hogy ilyen dögmeleg van, nem nagyon ülnek kint, így azóta nem láttam csak néhányukat, de ők csendben voltak. Mindenesetre beszereztem egy paprikasprayt, és igyekszem megnyugodni, hátha elmúlt a veszély. Ha ismét "nyomot" szeretne rajtam hagyni, jelentem a rendőrségnek (tudom, hülyeség). :) köszönöm az érdeklődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!