Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetek a cigányok zaklatá...

Mit tehetek a cigányok zaklatása ellen? Nem akarok több támadástól tartani.

Figyelt kérdés
A történet röviden: tegnap délután hazafelé tartottam, és az egyik tipikus putris ház előtt üldögélő cigányok közül az egyik lány utánam jött, nekilökött egy kapunak, majd kiabált, mindenféle k--vának elhordott, azt mondta letöri a szemüvegem, és életveszélyesen megfenyegetett. Nem törődtem vele, elküldtem, és hazamentem. Ma korábban értem haza (busszal járok iskolába egy másik városban), direkt az utca másik oldalában baktattam, de a putris banda megint utánam jött, és távolból fenyegettek, le--váztak...Megismernek, és látják már azt is, mikor a buszról leszállok, így hiába mennék másik utcán haza...Mit tehetek ez ellen? Lenne értelme rendőrt hívni? 19 éves lány vagyok. A tanácsokat megköszönném!

2015. máj. 29. 12:37
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
Kétlem hogy meg tudok állítani egy kisebb bandát. :) köszönöm szépen mindenkinek a kommenteket és a segítő szándékot!
2015. máj. 31. 20:59
 42/56 anonim ***** válasza:

Szerezz be egy kamerás szemüveget, (a telefon nem jó mert elveszik)

Ilyesmiket, használtan vannak olcsóbban is,

[link]

Felvenni mindent, és nyomasd a médiában, (kuruc infó, youtube, betyárseregnek küld el, új magyar gárdának, meg ilyenek) bazni nagy felhajtás lessz, lesznek kisérőid is,

És ismeretségre is teszel szert,

Mást nem tudsz tenni, mert előbb vagy utóbb megfognak verni, vagy erőszakolni, vagy becsapnak egy furgonba, ha a kicsalád esetleg válalkozókat is termelt ki magából.

A felvételekből csinálj másolatot,

Megmutathatod rendőr(ök)nek is,de téged visz el rasszizmusért és személyiségi jogok megsértésért ,de inkább ez felejtős, :(

Hirtelen mást nem tudok, ami meggyőző lenne vagy lehetne.

2015. jún. 1. 07:38
 43/56 anonim ***** válasza:
Történt valami fejlemény azóta?
2015. jún. 3. 07:40
 44/56 A kérdező kommentje:

Elmeséltem a szüleimnek az egészet, apám abban a pillanatban elviharzott itthonról, mert ismeri a családot.

A pereputty nőstény tagja (támadó) tagadta az egészet, és bizonygatta, hogy ha ő utánalép valakinek, annak "nem csak ennyi nyoma marad".

Most, hogy ilyen dögmeleg van, nem nagyon ülnek kint, így azóta nem láttam csak néhányukat, de ők csendben voltak. Mindenesetre beszereztem egy paprikasprayt, és igyekszem megnyugodni, hátha elmúlt a veszély. Ha ismét "nyomot" szeretne rajtam hagyni, jelentem a rendőrségnek (tudom, hülyeség). :) köszönöm az érdeklődést!

2015. jún. 3. 18:39
 45/56 anonim ***** válasza:
Talán beparáztak a faterodtól és nem lesz több gond velük. Az meg alap, hogy lehazudnak mindent ami történt.
2015. jún. 3. 18:44
 46/56 A kérdező kommentje:
Nem is vártam mást tőlük :) lehetséges, apám meggyőző tud lenni :D illetve biztosította őket arról, hogy nem fogja annyiban hagyni, ha ismét fenyegetnek, vagy támadnak.
2015. jún. 3. 18:50
 47/56 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szólók írták már: Betyársereg! Vicc nélkül az tényleg hatásos...
2015. jún. 10. 09:11
 48/56 A kérdező kommentje:
A Betyársereg tagjai miféle juttatásért csinálják egyébként ezt a "védelmezést"? Hallottam már róluk, a tevékenységükkel is tele a youtube, de gondolom nem óccó.
2015. jún. 10. 16:58
 49/56 anonim ***** válasza:
Nem kerül semmibe legfeljebb rátok száll a média, hogy "fasiszta család akart a betyárokkal cigányokat irtani s a vérüket meginni" és stb....
2015. jún. 11. 09:49
 50/56 A kérdező kommentje:
Áh, már értem, köszönöm a felvilágosítást :) a médiában úgyis mindig ez van, hogy "familiárisan hiperpigmentált családot gyalázott meg a szebb jövőt" stb...
2015. jún. 11. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!