Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetek a cigányok zaklatá...

Mit tehetek a cigányok zaklatása ellen? Nem akarok több támadástól tartani.

Figyelt kérdés
A történet röviden: tegnap délután hazafelé tartottam, és az egyik tipikus putris ház előtt üldögélő cigányok közül az egyik lány utánam jött, nekilökött egy kapunak, majd kiabált, mindenféle k--vának elhordott, azt mondta letöri a szemüvegem, és életveszélyesen megfenyegetett. Nem törődtem vele, elküldtem, és hazamentem. Ma korábban értem haza (busszal járok iskolába egy másik városban), direkt az utca másik oldalában baktattam, de a putris banda megint utánam jött, és távolból fenyegettek, le--váztak...Megismernek, és látják már azt is, mikor a buszról leszállok, így hiába mennék másik utcán haza...Mit tehetek ez ellen? Lenne értelme rendőrt hívni? 19 éves lány vagyok. A tanácsokat megköszönném!

2015. máj. 29. 12:37
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%

Nézd kétszer egymás után zaklattak, az ilyeneknek persze a pofájuk a legnagyobb, de sajnos egy 19 éves törékeny lánnyal szemben még tettlegesség is fajulhat ez.

Szüleidnek mondd el hogy mi történt, menjetek be együtt a legközelebbi rendőrőrsre, és mondd jegyzőkönyvbe a történteket.

A jegyzőkönyvből jár neked egy példány, azt kérdd el. Mivel amit jegyzőkönyve mondasz a szerint amit a cigányok tettek az Btk. szerinti zaklatás bűncselekmény, rendőrségnek hivatalból büntetőeljárást kell indítania. Mondd nekik azt is, hogy ha legközelebb is megfenyegetnek, azért minden felelősség őket fogja terhelni, és arról már készítesz hangfelvételt is! Ez már elég lesz ahhoz hogy a következő napokon arra járőrözzenek.

Később még Téged tanúként meghallgatnak, és a cigányokat is, ezt követően szembesítés következik a tanúvallomások közti ellentmondás feloldására.

Várható, hogy a cigányok mindent lehazudnak, és ha közben nem lesz hangfelvétel tárgyi bizonyítékként, akkor a rendőrség vádemeléshez nem tud elég bizonyítékot gyűjteni (nem indul bírósági büntetőper), de már ez elég ahhoz, hogy ezentúl veled szemben kicsit behúzzák a farkukat.

Zaklatás

222. §

...

(2) Aki félelemkeltés céljából

a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy

b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,

vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

38F

2015. máj. 29. 13:54
 22/56 anonim ***** válasza:
Amúgy csak te szállsz le ott a buszról?
2015. máj. 29. 14:02
 23/56 anonim válasza:
66%

2012-ben voltam utoljára Magyarországon, és hát le vagyok döbbenve!!! Tényleg a rendőrség valószínűleg nem tesz semmit se az ilyen elmebeteg cigányok ellen?! Ezt is az a mother f#cker Orbán hozta be rendeletbe?!

Még emlékszem, hogy pár évvel ezelőtt a Haller utcában (Budapesten) köröztek egy kis cigány szutyadékot pusztán azért, mert lopta a mobilokat Bp-en (az enyémet is lenyúlta), most meg valakit bántalmaznak és fenyegetnek, és a "ZS-k" meg nem tennének semmit se ellene?! WTF?!

Sajnálom, hogy a kérdezőt válasz nélkül hagytam, de még észhez se tértem a dühtől!!!

2015. máj. 29. 14:02
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Olyan fos a magyar jogrendszer, hogy ezeket nem rettenti el a Rendőrség, csak bedühödnek tőle. Ezek vannak tízen, te egyedül. Majd fedezik szépen egymást és meg se lehet majd mondani, ki vert téged félholtra, ha egyáltalán életben maradsz. Sajnos ez a szar magyar valóság. Gázspré? Talán ha pofánküldhetsz hármat mire kifogy, a többi meg agyonver és még önvédelemnek is állítják be a dolgot. Ez egy olyan helyzet amikor menekülni kell, hiába akarna valaki emberkedni. Nem ő van abban a helyzetben, hiába erős az ember ha egyedül van azok meg tízen. Ha meg is úszod, mi lesz másnap? Tudják hol laksz, bedobják az ablakokat, betörnek, terrorizálnak. Nem csoda hogy ahol ezek a férgek nagy számban élnek, ott a környék elnéptelenedik és putri lesz. Erre nincs törvényes megoldás, ugyanezt csinálják minden egyes országban ahová bejutnak. Néhány helyről kibahszkkodják őket, nálunk olcsó lakást és támogatást kapnak, cserébe mindezért.
2015. máj. 29. 14:05
 25/56 A kérdező kommentje:

Number 23, nem, elég sokan szállunk le ott, Hajdúhadházon (igen, ott lakom:D), elég forgalmas megállónak számít ez...

És nem gond, hogy válasz nélkül hagyott, semmi gond, én is el vagyok keseredve, mindig az van, hogy a kedves kollégák inkább hazaküldenek mintsem segítsenek.

2015. máj. 29. 14:06
 26/56 A kérdező kommentje:
Nem tudják, hogy hol lakom,de azt igen, hogy ott járok el. Elég bizarr, hogy gyakorlatilag reggeltől kint ülnek az árokszélen, és várják, hogy beleköthessenek valakibe.
2015. máj. 29. 14:08
 27/56 anonim ***** válasza:
100%

A rendőrség nem segít ,mert 10en fognak ellened vallani hogy ők ott se voltak, vagy te kezdted az egészet és büdöscigányoztál miközben ők békésen heverésztek az árokparton és téged fognak megbüntetni.

Semmi más nem segítene csak egy pár markos szkinhed kinézetű forma akik úgy istenesen elagyabugyálnák őket, de ez meg ugye illegális idehaza,mert ez fajgyülölet és évekre lesittelik őket és bezsuppolják a cigányokkal teli börtönökbe ahol nem lesz jó világuk.

Ezért ezt se nagyon vállalja senki.

Nincs jogod védekezni, de nem is védenek meg a "hatóságok" Kör bezárult, menekülni kell a környékről,de addig meg vagy járj nagyobb kerülővel vagy valaki vigyen el kocsival.Gázspray legyen nálad ,hogy legalább túléld ha már késsel jönnek.

2015. máj. 29. 15:23
 28/56 A kérdező kommentje:
A sprayt megveszem, nincs mese. A szánalom felső foka, hogy nekem kell menekülnöm, nem mehetek el ott, ahol nekem tetszik, mert jön a mekis szemöldökű p-csa és agyonver. Borzadály.
2015. máj. 29. 16:02
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen, hogy ezek ellen a tetves retkes cigányok ellen senki nem tesz semmit...
2015. máj. 29. 16:26
 30/56 A kérdező kommentje:
Egyetértek :/
2015. máj. 29. 16:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!