Ti is szörnyülködtök a sok 'anyámasszonykatonáján'?
Nem jó, hogy mindenki mindig gép elôtt ül meg facebook-ozik. Viszont nem szólhatsz bele, hogy más mit tegyen.
DE te azt írod gyakorlatilag, hogy aki nem izmos, az nem férfi. Ez primitívség! Ez olyan, mintha azt írnád, hogy akinek nincs jó s.gge, az nem nô.
Beszéltél a fizikumról, hogy ez szükséges. Oké. Viszont azt kihagytad (javíts ki, ha csak tévedek, és én nem látom), hogy legyen jó ember, vagy hogy legyen intellektuális. Ugyanis ez is rengeteg férfiból hiányzik, ez mégsem idegesít annyira, mint az izomzat hiánya.
Amúgy csak kíváncsiságból: Mi a véleményed A szürke... fôszereplôjérôl? Ô jó férfi vagy nem?
Ez mindannyiunkat ugyanúgy érint, de nem tudunk velük mit kezdeni. Vannak sokkal erősebb oldalak is, akik az ő értük tett fáradtságainkat romba döntik. Ilyenek a reklámok, a valóságshow-k, az iskolák felkészületlensége, a fegyelmezés államilag történt betiltása, a katonaság megszűnése, a minősíthetetlen olcsó élelmiszerek, és még sorolhatnám, nagyon sok van.
Ez a népbutítás a felsőbb körök konkrét célja. Dolgozz 0-24 ingyen, költsd el az összes pénzed, ha pedig tönkremész, dögölj meg, ne legyél a terhükre. A mai fiatalok, akiken te (és talán mi is) szörnyülködünk, ebbe a csapdába estek bele. Sajnos mindenhonnan ezt a példát látják követendőnek. Élj a mának, szarj mindenki másra.
Egyébként első pár hozzászólásod direkt provokatív, vagy nem tudom. Azért gurultunk be, mintha üldöznéd ezeket a szerencsétleneket, és ha ellent is mondtunk neked, megtámadtál bennünket. Így a végére kicsit lehiggadtál, ez örömteli.
Pozitívan csalódtam a kérdezôben, sok nô nem képes belátni, hogy az egy sz.r.
Viszont ha beszéltél a számodra antipatikus férfiakról a társadalomban, megemlíthetnéd azt is, hogy rengeteg ostoba nô van. (A fiatal lányok/nôk 50+%-ának a Szürke a férfiideálja.) Engem ez idegesít nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!