Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Történt már öngyilkosság az...

Történt már öngyilkosság az ismeretségi körötökben? Mi volt az ok?

Figyelt kérdés

ma 07:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%

Igen egyiket félrekezelték a nyugtatokkal, a nyugtatók okoztak nála ilyeneket. Eloszor a párját akarta volne megölni de nem sikerult, de aztán magával végzett az ámokfutása alatt. 25 éves srác. (Az orvosokat mégcsak elő se vette az igazságügy..)

Másik egy csaj. Hormonok miatt.

Jött a tinikor szerelmek szerelmi csalodások elszökött otthonrol meg ilyenek mentek.

Ő is ugy élte meg hogy szerelmi csalodás okozta.

Amugy vmi agyi idegrendszeri zavar az egész, bárkivel megeshet.

ma 07:27
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Igen,egy ismerős lány volt,nem találta meg senkiben az igaz szerelmet,állítólag ezért.Mondjuk azt mondogatta is,hogy sokat csalódott és az milyen rossz.

És egy távoli rokonom volt,aki felakasztotta magát.Az indítékát nem tudom.

ma 07:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy idős rokon férje meghalt.Pár hétre rá a néni bevette az összes gyógyszert, ami volt otthon és elaludt örökre.

Egy kolléganőm, 46 évesen a válása után akasztotta fel magát.

Egy 29 éves meleg srác pedig egy szakítás után ,szintén akasztással tett pontot az életére.

Illetve itt beszélgettem valakivel, aki 38 évesen , magány miatt akart vonat elé ugrani. Másnap a hírekben benne volt,hogy egy harmincas férfi Pest határában ugrott vonat elé és meghalt. Gondolom ő volt,akivel írogattam, mert azóta eltűnt. :(

ma 07:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én olyanokrol is tudok akik bűnözők voltak.

Egyik ahogy megkapta a végzést hogy vonuljon be a börtönbe akkor lett öngyilkos

Másik 23 éves srác fogdára került előzetesbe es ott kinyírta magát.

ma 08:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Tini koromban egy helyi zenekar (nem híres, csak egy kis helyben ismert punk banda) fiatal énekese lett öngyilkos, nagyon jófej srác volt, ismertem, nagyon értelmes, jó humorú, kedves gyerek volt, máig nem tudja senki, miért tette. Ennek már több, mint 20 éve.

Illetve egyszer egy szomszédom lett öngyilkos, kiugrott az ablakon a nyolcadikról. Nem ismertem túl jól, csak a lépcsőházban láttam sokszor, köszöntünk egymásnak mindig, és ennyi. Középkorú nő volt, már felnőtt gyerekei voltak.

ma 08:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy srác a giminkből leugrott a panel tetejéről, állítólag valami drog hatása alatt állt.

Illetve egy távolabbi haver felesége is öngyilkos lett, az okát és a módot nem tudom, de elvileg itt is valami drog volt a háttérben, egy egyébként sikeres, életvidámnak tűnő csajról volt szó.

ma 08:51
 7/12 Katona Dius ***** válasza:

Apám egyik unokatestvére alkoholista volt, egyik húsvétkor ment haza, csak útban volt a vonat. Kérdéses, hogy öngyilkosság, vagy baleset, mert amúgy depressziós is volt.

Dédmamám már nagyon beteg volt fizikailag, a gyerkei gondozására szorult. Ők szívesen gondozták, mert elmondásuk szerint nagyszerű asszony/anya volt, és örültek, hogy adhatnak vissza neki valamit. Dédmamám viszont nem bírta elviselni, hogy "gondot okoz" a gyerekeinek, ahogy állítólag emlegette. Ezért egyik éjszaka eldobta az életét.

ma 09:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon régen volt, az egyik gimis fiú lett öngyilkos szerelmi bánatában, egy villanyoszlopra mászott fel.
ma 10:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Testvérem 20 évesen egy lány miatt. De tinédzser kora óta volt valami pszichiátriai betegsége, amit nem vizsgáltattak ki a szüleim. Amikor még lehetett volna vinni orvoshoz, nem vitték, egy felnőtt embert pedig nem olyan egyszerű erőszakkal elvinni. Ráadásul akkor tette, amikor jobb periódusban volt. De szerintem ez jellemző is, amikor az ember depressziós és erőtlen, nincs ereje öngyilkosnak lenni. Az a veszélyes állapot, amikor haragos, dühös, lázad. A depresszió lenti szakaszában nincsenek nagy érzelmek.
ma 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyik általános iskolás ex-osztálytársam, haverom felakasztotta magát 22-23 évesen. Nem működött a házassága a feleségével, megromlott a viszonyuk, a lány pedig el akarta hagyni őt a kisgyerekkel, pici babával. A srác depresszióba esett emiatt, hogy mihez fog kezdeni az életével egyedül, a családja nélkül és felakasztotta magát. Jólelkű fiú volt.
ma 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!