Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Történt már öngyilkosság az...

Történt már öngyilkosság az ismeretségi körötökben? Mi volt az ok?

Figyelt kérdés

tegnap 07:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az öcsém bemindenezve kézzel szeretett volna megállítani egy vonatot. Nem sikerült neki. Ez egy hosszú hosszú drogkarrier vége lett, mert betépve mindig szuperhősnek hitte magát.
tegnap 17:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen.

2 éve kb egy férfi lett öngyilkos, bevett egy maréknyi nyugtatot és ráívott egy üveg bort és egy doboz sört. Az ok anyagi helyzet volt.

Egy másik is volt aki egy pöcegödörbe ugrott bele és fulladt meg. Az okát nem tudom és azt se hogy miért ilyen rossz halál módot választott. Hozzá teszem 100% hogy nem baleset volt, mivel a pöcegödör tetejét visszahúzta valamennyire miközben esett le, valószínűleg ennek az volt az oka hogy később találjanak rá.

tegnap 18:16
 13/17 anonim ***** válasza:
11-es, most nagy sztár az a srác, aki Bp-en a villamossal tette ugyanezt, a seg..gfej vezető meg elindult. És meg lehet nézni a kommentelőket, 100-ból egy, aki eljutott odáig, hogy mentőt kellett volna hívni.
tegnap 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#13 láttam a videót és a kommenteket is. Mondjuk segíteni csak azon lehet aki hagyja. Öcsémet 4x-5x hozták le a cuccról hol korházban, hol börtönben, de az első útja mégis valami kereskedőhöz vitte mikor kiengedték.

11

tegnap 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik lány a giminkből megpróbálta, de nem sikerült neki.

Átlagos képességű volt, de a szülei mindent kifacsartak belőle, azt akarták, hogy orvos legyen. Végül be is került a SOTE-re, de cserébe egy lelki roncs lett. Nem tudom, később mi lett vele.

tegnap 21:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Rokonságban kettőröl tudok: az egyik árammal lett öngyilkos, a másik kiugrott az ablakon. Kísérlet a mi családunkban több is volt. Én tavaly a vonatos megoldást választottam. A halál közelében voltam, de túléltem.
tegnap 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os, ez a vonat...most komolyan, nem tudtál volna valami kevésbé rettenetesen fájdalmas és másokat kevésbé sokkoló megoldást keresni?
ma 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!