Történt már öngyilkosság az ismeretségi körötökben? Mi volt az ok?

Igen.
2 éve kb egy férfi lett öngyilkos, bevett egy maréknyi nyugtatot és ráívott egy üveg bort és egy doboz sört. Az ok anyagi helyzet volt.
Egy másik is volt aki egy pöcegödörbe ugrott bele és fulladt meg. Az okát nem tudom és azt se hogy miért ilyen rossz halál módot választott. Hozzá teszem 100% hogy nem baleset volt, mivel a pöcegödör tetejét visszahúzta valamennyire miközben esett le, valószínűleg ennek az volt az oka hogy később találjanak rá.

#13 láttam a videót és a kommenteket is. Mondjuk segíteni csak azon lehet aki hagyja. Öcsémet 4x-5x hozták le a cuccról hol korházban, hol börtönben, de az első útja mégis valami kereskedőhöz vitte mikor kiengedték.
11

Egyik lány a giminkből megpróbálta, de nem sikerült neki.
Átlagos képességű volt, de a szülei mindent kifacsartak belőle, azt akarták, hogy orvos legyen. Végül be is került a SOTE-re, de cserébe egy lelki roncs lett. Nem tudom, később mi lett vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!