Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon kidobnak az őrök, ha...

Vajon kidobnak az őrök, ha túl sokáig maradok a mekiben?

Figyelt kérdés
A McDonald's-ban kellene maradnom két órát éjszakára, amíg várok a vonatomra, mert odakint éjjel nem maradhatok lányként egyedül, de hajnali 3-ig nem éri meg hotelt foglaljak, szerintetek kidobnak, ha sokáig maradok? Sok hely van amúgy üresen és már kétszer rendeltem és még fogok is rendelni vagy kétszer, de egyszerre nem sokat, szerintetek kidobnak így?

ma 01:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el ott valakinek hogy mi van, de szerintem ezen nem fognak problémázni.
ma 01:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Baromira nem érdekli őket
ma 03:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha fogyasztó vendég vagy mégcsak joguk sincs "kidobni".

Amúgy ha csak ott üldögélsz és nem csinálsz balhét, szerintem baromira nem érdekli őket a dolog.

ma 06:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel. 2-3 óra sima ügy, hidd el sokan várják ott a vonatot a húgyos peron helyett.
ma 06:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mostanra már biztosan túl vagy rajta, de mekifüggő egyébként.

A legtöbb mekiben senkit nem érdekel, meddig ülsz ott, ha rendeltél (régen csomószor jártam laptoppal oda netezni), de a nyugati mekiből - még a felújítás előtt, ez nem most volt - simán volt, hogy elzavart a biztibácsi, hiába magyaráztam neki, hogy 20 percet ülök csak, amíg befut az ismerősöm vonata, aztán rendelünk még egyszer, ketten, nagyobb értékben, mint én előtte. Leszarta, elzavart, hogy az egyszál akármimmel (már nem is emlékszem, mit rendeltem, tényleg valami kis dolgot, hogy majd eszünk együtt rendesen) semmi jogom ott ülni, mert mi van, ha jön normális fizetővendég. Hogy reggel 9-kor a fél meki üres volt, az se érdekelte.

ma 06:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha fogyasztasz senkit sem fog érdekelni. Akkor dobnak ki ha bemész, leülsz és nem fogyasztasz, vagy ha elalszol, azt nem szabad.
ma 09:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Hova mesz te hajnali 3-kor vonattal
ma 10:56
 8/11 A kérdező kommentje:
7. Haza, Debrecenbe vártam a vonatomat átszálláshoz
ma 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Hajnali 3-kor?? Tudtam hogy kesik a mav de hogy ennyit 🤣
ma 11:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Van ez így
ma 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!