Mikor az emberek sok növényt kidobnak, miért nem adják oda idős embereknek előtte, hogy ők engedéllyel szerezzenek örömöt maguknak eladás, díszítés formájában?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 21:32
1/7 anonim válasza:
Kik dobnak ki novenyeket? Nem ertem.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy egyáltalán hogy van valakinek szíve kidobni egy növényt. Ha nem is idősnek adja oda valaki, akkor ismerősnek… aki tud bánni a növényekkel és szeretettel figyelni rájuk.
Én pl attól vagyok kiborulva, hogy a nagy áruházak dobálják ki a kukába a virágokat. (Obi mellett szóljon, legalább ott van kihaló félben lévő/ “csúnya” virágok polca, ahonnan olcsóbban tudod hozni a virágot, foglalkozol vele 2 napot és helyrejön)
3/7 anonim válasza:
??
Idős embereknek van vallalkozóinengedélyük? Vagy hogyan árulnák?
4/7 anonim válasza:
Én azt hittem minden felesleges (étel,ruhák,használati tárgyak...stb)kukában végzi, de a mai világban adományoznak civil szervezeteknek akik szétosztják a rászorulók között!
5/7 anonim válasza:
Én még nem láttam élő növényt kidobva, csak olyat, ami elrohadt vagy kiszáradt.
7/7 anonim válasza:
Ha valami nem kell kidobom.. nem fogok mindenkit körbe kérdezni hogy kell e neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!