Ötletek 9. -es osztály dekorációra?
Köszönöm!
A termünk előtte szertár volt. Nem kell nagyon kicsire gondolni, de egy tantermhez mérten az. Van egy szabad falfelület, ez áll rendelkezésemre, egy faliújság is van. Valamint a tábla felőli falon is marad üres hely oda vagy esetleg az ablakokra is készíthetek valamit. Fel lehet lógatni dolgokat, üvegfesteni is lehetne szerintem. Itt bármi lehet a téma, vagyis még nem tudom, hogy szokás, de nem mondott semmi iránymutatót. Szóval gondolom bármi lehet. A fal pedig, halvány sárga.
Szerintem mellőzd az üvegfestést, mert nekem sem tetszett amikor felragasztották az ablakra és a tanárok is (igaz viccesen de) megszólták, hogy gyerekes.
A lényeg talán annyi hogy ne legyen sokféle, hanem 2-3 féle elég, egy kicsi teremben ha sokféle díszítésmód van, (nekem legalábbis) nem tetszik.
Nekünk felsős osztályokban, (ami még mindig tetszene bármelyik osztályban), hogy az osztály képeit ragasztottunk fel, minden évben valamilyen témában. Vagy csak simán össze-vissza és értünk el vele helyezést.
Vagy csinálhatsz különböző plakátokat (amit érdemesebb több csoportra kiosztani) különböző témákkal és úgy felragasztani.
Remélem segítettem valamit. :)
Igen, köszi!
A képes dolog tényleg jó, meg a plakátos is csak az a baj, hogy a többiek nem nagyon akarnak hozzájárulni a dekorációhoz. Az oszttályfőnök engem jelölt ki, hogy csináljak valamit. Neki is voltak ötletei, a képek például, de senki nem hajlandó se képet hozni se segíteni. Szóval egyedül kell dolgoznom és abból amim nekem van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!