Miért Bántanak az osztály társaim?
15 vagyok és mindig bántanak csúfolnak meg aláznak mindig az osztály társaim amikkor oda ülők közéjük akkor mindig el húzodnak vagy elmennek és azt mondják hogy "de csúnya vagy taka*dj már el és mindig csúf neveket adnak nekem vagy dobálnak vagy éppen ütögetnek és mindig le néznek ha valamit kell cipelnem és azt mondják rám hogy gyenge vagyok vagy csak csúfolnak egész nap és ha kérdezek valamit vagy válaszolok valamire akkor mindig nevetnek rajtam de az a baj hogy nem hagyhatom ott a közép iskolát
nem mehetek át más iskolába
léccives segitsetek rajtam mit csináljak hogy ne csúfoljaka az osztály társaim
Szép társaság lehet... Mindig azoknak van ekkora szájuk, akik teljesen bizonytalanok belül. :D
Egyszerűen ne foglalkozz velük.
Barátaid vannak az osztályban?
Szörnyű dolog, nekem is volt részem benne 14 évesen, aztán átmentem egy másik iskolába, ahol már ismertem pár embert általános iskolából. Jobban nem is tehettem volna, már halott lennék önszántamból, ha ott maradok.
Nem kívánom neked, hogy ezek megkeserítsék az életed. Mindenképpen csinálnod kell valamit, mert 4 évig nagyon fárasztó lesz, főleg ha nem sikerül összebarátkozni senkivel. Depressziós, antiszociális leszel, ami komoly döntéshozatalokat eredményez.
Emberfüggő, de nem egészen olyanok ezek az emberek, hogy ha nem foglalkozol velük, akkor abbahagyják, de nyilván nem jó szembeszegülni több emberrel egymagad, főleg olyan emberek ellen, akik még nem érzik döntéseik súlyát, és ki tudja mit művelhetnek veled.
Akik fizikailag is bántalmaznak, azok nem fognak megijedni attól, ha visszaszólsz, inkább kinevetnek.
Bár remélem csak felnagyítottam a dolgokat, és nem ennyire komoly a helyzet, de én a helyedben elmennék más iskolába, olyan nincs, hogy nem mehetsz át más iskolába.
Sajnos tudom mit érzel, nagyon is...
nekem is vannak rossz elményeim, ha ra gondolok talan meg most is elsírom magam, de gondolj arra hogy te tobb vagy náluk. nekem ez segített.De a gimibe ngyon utaáltam jarni, es most se szeretem tartani a kapcsolatot veluk, mert ha valamit nem lehet megbocsájtani akkor azt biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!