Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van velem? 16/l

Mi van velem? 16/l

Figyelt kérdés

Egy éve volt az életemben egy mélypont, ami jelentősen megváltoztatott engem negatív irányba.

Magamba fordultam, állandóan szomorú voltam, egyszerűen "alap" állapotom a lehangoltság lett.Rengeteg voltam egyedül, magányos voltam a történtek hatására. Mostanra már nagyjából maga a "mélypont" problémája megoldódott, de azóta is ilyen vagyok. Nem akarok emberek közé menni. Vagy sírok mindenen, vagy semmin se. Mindig lehangolt vagyok. Nehezen alszom, nem vagyok képes az emberekkel szépen beszélni, irritál ha hozzám szólnak, mert nem szeretnék soha senkivel se beszélni, és egyszerűen jön magától egyből a lekezelő válasz, akármennyire is próbálkozom. Állandó az a "nyomasztó, lehúzó" érzés itt bent. Sokszor remeg a kezem is. Karikás lett a szemem is, fájnak a bordáim mindig. (voltunk kivizsgáláson, semmi, és mostanság semmi sérülésem nem volt) Nem is tudom, milyen voltam már régen... sosincs semmi életkedvem, történjék szinte bármi is.

Próbáltam már pozitívabban gondolkodni, elengedni/kizárni a problémákat, boldognak lenni, de egyszerűen semmi sem jön össze.

Mi van velem, mit csináljak? 16/l

2015. febr. 10. 18:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tudom,de megtiltották. Ezért is próbáltam itt segítséget kérni
2015. febr. 11. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem kell pszihologushoz menni,mert nem hulye vagy

Csak szerelmes.voltal

Ennyi erovel barki elmehetne pszihologushoz aki szerelmes merthogy a szerelem meghulyit

Szerintem

2015. febr. 12. 06:25
 13/13 anonim válasza:
Utolsó: a pszichológushoz nem hülyék járnak, hanem akiknek valamiféle segítségre van szükségük (legyen az akármilyen). A depresszió pedig lehet egy kémiai folyamat eredménye az agyban. És mi az hogy megtiltották, hogy orvoshoz menj? Ne haragudj, de ilyet nem lehet csinálni. Az orvos azért van hogy segítsen! Ha elül egy autó, meghalsz az úton mert nem mehetsz orvoshoz? Ugyanez a helyzet a pszichológussal is. Néha a léleknek szüksége van egy kis segítségre. Aki meg ezt megtiltotta az egy barom, már megbocsáss.
2015. febr. 12. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!