Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom, hogy mi lesz...

Nem tudom, hogy mi lesz velem. Meg fogok őrülni?

Figyelt kérdés
Elvégeztem az egyetemet, rohadtul semmi értelme nem volt, elmondhatom, hogy van egy diplomám valamiből, amit már szinte gyűlölök. Ezt abból tudon, hogy tovább maradtam mesterszakra, de ha csak eszembe jut, hogy februárba vissza kell mennem hányingerem lesz. Ugyanazt a sok szart tanulom megint, amit 3 évig tanultam. Persze mindenki jópofa, mondogatja, hogy csak másfél év, de én nem fogom kibírni. Most egy kicsit jobban tájékozódtam, mint tavaly el tudnék menni másik mesterszakra ezzel az alapszakos diplomával, úgyhogy ha maradnék csak elvesztegetném a féléveimet. De közben meg az is bennem van, hogy lehet, csak átmeneti, majd más lesz a véleményem. Utána belegondolok, hogy mennyire szörnyen éreztem magam az első félévben és legszívesebbeb felkötném magam. Semmi értelme az életemnek, teljesen kilátástalan az egész. Nem tudom, mi leszek ha elvégzem, utálok élni.
2015. jan. 17. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
" Nem tudom, mi leszek ha elvégzem" No ez nagyon rossz! Elárulnád, hogy milyen iskola, szak, ágazat? Te F/L? Miért ebbe kezdtél bele? Mikor jöttél rá, hogy nem szereted?
2015. jan. 17. 15:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Azért kezdtem el, mert érdekelt a tárgy. Már szeptemberben nem volt kedvem beiratkozni. Nyáran ment el tőle a kedvem.
2015. jan. 17. 15:28
 3/7 anonim válasza:
csak egy pasi kellene neked, akkor nem agyalnál ezen
2015. jan. 17. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3# gondolom jelentkezel is a posztra...
2015. jan. 17. 15:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Ó igen, akkor bizonyára minden megoldódna... -.-
2015. jan. 17. 16:01
 6/7 anonim válasza:
Talán,ha gazdag fickót találsz,Ingyen elvisz HAwai ra. Közben a tengerparton koktéloztok,nem kell többé tanulnod,pihenhetsz , lazulhatsz, körbejárhatod a nagy világot,megláthatod azt a csodát,amit a tanuló székekből nem láthatsz... Tanulj meg élni,s boldogabb leszel. ÉLJ a mának! Csináljatok sok törpét,s tanulj meg,Anyának lenni.Hidd el,egy gyermek megrikkaszt az örömtől! :)
2016. júl. 27. 09:03
 7/7 anonim válasza:
Utóbbi válaszadó vagyok. Még annyit fűznék hozzá,hogy Te döntesz a sorsodról! Csak te dönthetsz! Senki más nem fog helyetted létezni! Neked kell megtalálnod a helyedet e kietlen világon! Üdv... Mindent tudó.
2016. júl. 27. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!