Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Miért nem tudok...

Mi van velem? Miért nem tudok örülni?

Figyelt kérdés
Ma este buliba vagyunk hivatalosak párommal. Eddig semmi bajom nem volt, de ahogy ma reggel felébredtem azt éreztem, hogy a hátam közepére sem hiányzik az egész. Nincs bajom azokkal akikkel megyünk, azzal sem ahova. Se a párommal. Szeretem, nem szégyellem semmi ilyesmi. Igazából nem tudom megmondani, hogy mi ez az érzés, de már a sírás kerülget, mert nem akarok menni. Egyszer már előfordult ez a dolog és akkor odáig fajult, hogy nem is mentünk sehova, és tudom, hogy ez a páromnak rosszul esett. Sajnos a mostani alól nem húzhatom ki magam. Velem van a baj?! Miért nem tudok örülni semminek?! Köszi a válaszokat.
2011. okt. 15. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennek valami mélyebb gyökere lesz.

Önmagában az, hogy az embernek aktuálisan épp nincs kedve kimozdulni, az természetes, de az, hogy emiatt ilyen szorongás lesz úrrá rajtad, valami sokkal mélyebb okot jelez.

Nem történt semmi olyan korábban, ami valahogyan összefüggésbe hozható az ilyen kimozdulásokkal?

2011. okt. 15. 10:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, hogy akarok valamit csinálni de aztán hirtelen a hátam közepére sem hiányzik az egész, és legszívesebben otthon maradnék és aludnék, keresem a kifogásokat, hogy miért ne menjek, stb.. De ilyenkor ha erőt veszek magamon, és mégis elmegyek akkor mindig jól érzem magam, csak elindulni nehéz :)
2011. okt. 15. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Sz*r napod van!ENNYI!

Nem kell mindjárt bemesélni,h mélyebben gyökerezik minden és őrült nagy problémák vannak.

Fogd magad,fürödj le,szedd össze magad,szépítkezz és törődj ma magaddal.Jó kis forrófürdő,illóolajok,mécses,hangulatos zene.Öltözz fel szépen és menj ki a szabadba egy nagyot sétálni :)

Aztán meglátod,hogy milyen kedved lesz!

A buliba menj el,ha sz*rul érzed magad eljössz 10perc múlva és KÉSZ:)

2011. okt. 15. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!