Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom! Mit tegyek? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom! Mit tegyek? Ha szeret, miért nincs velem? Meg fogok őrülni!

Figyelt kérdés
Pár hete a párom teljesen megőrült,alig van rám ideje stb...Szakítottunk,mert azt mondta,hogy úgy érzi,hogy egyedül akar lenni (párkapcsolat nélkül), de nagyon szeret és nem az én hibám!Otthagytam,aztán küldött egy sms-t,hogy nagyon szeret,de nem akarja,hogy egyszúrja az életem,mert most nem tud ígérni semmit!Erre nem reagáltam...Szerintetek megkeres még?Mit tegyek?Fogok neki még hiányozni?2 évig voltunk együtt, együtt terveztük a jövőnk,még pár napja is babáról,közös életről beszélt és arró,hogy én vagyok számára a tökéletes nő!Totál kivagyok!Mindjárt megőrülök!Segítsetek légyszi!!!
2009. ápr. 18. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ennyi volt... :(

szerintem

2009. ápr. 18. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Soha ne fuss se busz se pasi után mindig jön másik.

Nagyon sajnálom de valószínű számára vége van.Most biztos nagyon fog fájni neked de ne hagyd el magad!!!!!!!!!!

Hidd el jön valaki aki igazán komolyan fogja veled elképelni a jövőt és nem csak ámítani fog!Most az a legfontosabb,hogy teljesen kikerülj a "vonzásából" kérd meg,hogy ne írogasson és te se írj neki.Akkor hamarabb el fogod tudni felejteni.

2009. ápr. 18. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha szeret még, akkor megkeres. De mindig jön egy új nagy szerelem. Úgyhogy ha nem keres, akkor hagyd, mert nem szeret... keress mást. Lehethogy nem úgy írta meg a sors, hogy vele lesz közös jövőd.
2009. ápr. 18. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Húha! A pasik agya olyan kiszámíthatatlan! Szerintem sincs túl sok esély, de ha megvan írva, úgyis visszamegy hozzád! Ha pedig nem, akkor próbáld meg törölni őt mind az életedből, mind a szívedből! Töröld ki a számát, ha van valami, amin rajta van a neve,ami írás tőle származik pl szerelmes levél vagy akármi tépd szét, sírj sokat, és ne gondolj rá!
2009. ápr. 18. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:

3 hónappal ezelőtt pontosan ezekkel a kifogásokkal dobott a párom. Magát állította be angyalként: az én érdekemben szakít, mert nincs ideje rám és tudja, hogy ez fáj nekem. Nem ígérhet semmit, pihenő kell neki (párkapcsolat nélkül)... de azért szeretlek... bla-bla-bala

Megsúgom: pont így beszél az a pasi, aki halál komolyan gondolja a szakítást, csak nem meri kimondani. Én erre jöttem rá... Mindez csak kifogás volt... Jobban teszed, ha elfelejted, mert ez a kapcsolat meghalt.

2009. ápr. 18. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
ma igy jártam én is.megörülök én is,de a rohadás ölje meg ezeket a gereinctelen állatokat!az enyém válaszra se méltatott
2009. ápr. 18. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!