Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mániákus depressziós vagyok,...

Mániákus depressziós vagyok, és csak szenvedek egyfolytában, mi lesz velem ha nem fogok menni pszichológushoz soha? Bele fogok őrülni? Vagy akár bele is halhatok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 22:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
étvágyam nincs egyáltalán, 2 napja egy falatot sem ettem, egyedül élek, nincsen senkim.
2013. máj. 27. 22:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát ha nem eszel akkor éhen halhatsz. Ha nem akarsz pszichológushoz menni, keress társaságot magadnak, nem lehet úgy élni h nincs az embernek kivel megbeszélni a problémáit...
2013. máj. 27. 23:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy az vagy ha nem voltál szakembernél? (az ugyanis sokkal komolyabb dolog mint a sima depresszió)
2013. máj. 28. 18:48
 4/12 A kérdező kommentje:
már voltam voltam, orvosnál. de szart sem ért.
2013. máj. 28. 19:04
 5/12 anonim ***** válasza:
sima orvos azt szerintem nem tudja diagnosztizálni hogy mániákus depresszió (azaz bipoláris zavar)...ahhoz komoly szakember kell és bennfekvés
2013. máj. 28. 19:07
 6/12 A kérdező kommentje:
ne nézzél már ennyire hülyének, pszichológusnál voltam...
2013. máj. 28. 19:08
 7/12 anonim ***** válasza:
nem szeretnék vitatkozni, csak nekem van több ilyen ismerősöm aki valóban az és azokat pszichiátrián kezelik meg szétgyógyszerezik ill. lerokkantják és gyámság alá helyezik, és nem csak úgy hazaengedi őket a pszicológus. de ennyi, tényleg nem akarok vitázni
2013. máj. 28. 19:24
 8/12 A kérdező kommentje:
csak egyszer voltam pszihológusnál. és ez volt egyben az utolsó is
2013. máj. 28. 19:26
 9/12 A kérdező kommentje:
mondta hogy vissza kell jönni. de én leszarom.
2013. máj. 28. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:
jó mivel akiket ismerek fiatalok voltak lehet hogy a szüleik erőszakkal vitték vissza kezelésre ezt nem tudom, nem firtattam...viszont ha tényleg az van akkor menj el mert ebbe tényleg be lehet kattanni...de belehalni is mert a súlyosbodásával sokkal hajlamosabb vagy az öngyilkosságra, de pl. nem tudsz beilleszkedni egy közösségbe sem mert úgy fogsz viselkedni szóval az se jó..pl.munkahelyen iskolában nagyon látszik sőt veszélyes
2013. máj. 28. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!