Mániákus depressziós vagyok, és csak szenvedek egyfolytában, mi lesz velem ha nem fogok menni pszichológushoz soha? Bele fogok őrülni? Vagy akár bele is halhatok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 22:43
1/12 A kérdező kommentje:
étvágyam nincs egyáltalán, 2 napja egy falatot sem ettem, egyedül élek, nincsen senkim.
2013. máj. 27. 22:45
2/12 anonim válasza:
Hát ha nem eszel akkor éhen halhatsz. Ha nem akarsz pszichológushoz menni, keress társaságot magadnak, nem lehet úgy élni h nincs az embernek kivel megbeszélni a problémáit...
3/12 anonim válasza:
Honnan tudod hogy az vagy ha nem voltál szakembernél? (az ugyanis sokkal komolyabb dolog mint a sima depresszió)
4/12 A kérdező kommentje:
már voltam voltam, orvosnál. de szart sem ért.
2013. máj. 28. 19:04
5/12 anonim válasza:
sima orvos azt szerintem nem tudja diagnosztizálni hogy mániákus depresszió (azaz bipoláris zavar)...ahhoz komoly szakember kell és bennfekvés
6/12 A kérdező kommentje:
ne nézzél már ennyire hülyének, pszichológusnál voltam...
2013. máj. 28. 19:08
7/12 anonim válasza:
nem szeretnék vitatkozni, csak nekem van több ilyen ismerősöm aki valóban az és azokat pszichiátrián kezelik meg szétgyógyszerezik ill. lerokkantják és gyámság alá helyezik, és nem csak úgy hazaengedi őket a pszicológus. de ennyi, tényleg nem akarok vitázni
8/12 A kérdező kommentje:
csak egyszer voltam pszihológusnál. és ez volt egyben az utolsó is
2013. máj. 28. 19:26
9/12 A kérdező kommentje:
mondta hogy vissza kell jönni. de én leszarom.
2013. máj. 28. 19:26
10/12 anonim válasza:
jó mivel akiket ismerek fiatalok voltak lehet hogy a szüleik erőszakkal vitték vissza kezelésre ezt nem tudom, nem firtattam...viszont ha tényleg az van akkor menj el mert ebbe tényleg be lehet kattanni...de belehalni is mert a súlyosbodásával sokkal hajlamosabb vagy az öngyilkosságra, de pl. nem tudsz beilleszkedni egy közösségbe sem mert úgy fogsz viselkedni szóval az se jó..pl.munkahelyen iskolában nagyon látszik sőt veszélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!