Pszichológushoz szeretnék menni, mert nagy esélyt látok arra hogy depressziós vagyok. Egy-két kérdésemre adnátok választ?
Legjobb lenne ha a cipőmben járó emberek segítenének.
Bár még csak 16 éves vagyok úgy érzem, ami velem történik, nem normális és nem is "serdülőkor". Aki ezzel nem ért egyet, nyugodtan el is kattinthat a kérdésemről, köszönöm. Az okokat amiért azt hiszem, depressziós vagyok (vagy legalábbis valami olyasmi, mentális gondom lehet) nem kezdem el sorolni, mert rövidre szeretném fogni a kérdést. Azon gondolkozom hogy elmegyek egy pszichológushoz de lenne pár kérdésem effelől
1. Ha csak 16 vagyok de nem szeretném hogy anyáék megtudják, jártam orvosnál... lehetséges?
2. A helyes diagnózis felállításához beszélgetés alatt kerül sor, vagy mit kell még tenni?
3. Mennyibe fog ez nekem kb. kerülni?
Köszönöm előre is, 16/L
Persze, titoktartási kötelezettsége van, de ha úgy látja, hogy családi problémák is lehetnek a háttérben, lehet javasolni fogja, hogy szülőkkel vagy legalább egyikükkel menj.
Beszélgetésen kívül teszteket, esetleg rajzokat is alkalmazhat.
Mehetsz államihoz, ami ingyenes, egyébként olyan 4-5 ezerre tippelek
Mivel kiskorú vagy, nem tudok megfelelő tanácsot adni. Azt teheted, hogy orvos válaszol rovatban megkeresed Fadgyas Ildikó pszichiátert és őt megkérdezed, hogyan tudod szülei tudta nélkül kezeltetni magadat. Vagy felhívod a mobilján.
Mobil
+36 (20) 584 7070
16 évesen, ha nem jársz iskolába, már elmehetsz anélkül pszichológushoz, hogy szülőket bevonnák.
Itt találsz pszichológust is és ott vannak az árak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!