18 felett elmondanád otthon, hogy depressziós vagy és pszichológushoz jársz, ha még otthon laknál?
Attól függ, hogy a család miatt vagy-e depressziós, vagy egyéb külső tényezők miatt..
Én is jártam pszichológushoz 16-18 éves koromig, de nem mondtam el otthon, mert pont a családom miatt jártam...
Azóta is csak a tesómnak mondtam el nemrég (már 27 vagyok) de bár ne tettem volna... :(
Azóta még lekezelőbb...
Egyébként a család nem látja rajtad, hogy depressziós vagy?
20:23 vagyok
bocs, még nem láttam a kommentedet...
Szóval ha észre sem veszik, akkor én a helyedben nem mondanám el...
A pszichológus egyébként mit mond? Neked is mondja, hogy be kéne vonni a családot? szülőket? Nekem folyton ezt mondogatta, de persze ez lehetetlen volt... :/
Nem.
Hisz valószínűleg, ha figyeltek volna rád a veled élők, most nem szorulnál mások segítségére. Akkor meg minek?
Hát attól függ, hogy állnak hozzá a szüleid.
Nekem értelmes, művelt emberek(voltak) a szüleim, de a durva szorongással járó beilleszkedési zavaromat elintézték azzal, hogy "szedd össze magad". Anyum konkrétan megtiltotta, hogy pszichológushoz járjak.
Azóta tudom, hogy ezek sokszor a család előtt is magányügynek számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!