12 éves fiú vagyok, hogy mondjam el otthon, hogy van barátnőm?
Figyelt kérdés
ebben a hónapban leszek 13. szüleim elég konzervatívak és félek,hogy mit fognak mondani. apámat nem zavarná szerintem, de anyámtól tartok :( tudom fiatal vagyok még, de nagyon jól kijövök a lánnyal.2013. jan. 6. 13:02
1/9 anonim válasza:
Figyelj, mióta vagytok együtt?
Még nagyon kevés ideig tartanak ezek a kapcsolatok. Várj még egy hónapot legalább. De egyébként csak állj eléjük és mond hogy barátnőd van :)
2/9 anonim válasza:
Hát mivel fiú vagy nem hiszem hogy annyira féltenének. Max annyit mondj hogy nagyon jól kijössz vele és sokat lógtok együtt. Végülis 12 éves kornál ennél nemigazán kéne több
3/9 anonim válasza:
Anya, Apa, van egy barátnőm, akivel néha kézen fogva fogok sétálni.
Eeeeeeeeeeeeeeeenyi
5/9 anonim válasza:
Kb. 3 hónap után kiderül, hogy mennyire komoly, de jobb eléjük állni, mint lebukni. Kérdezd meg, hogy elhívhatnál-e egy nagyon kedves lányt, akivel szeretsz együtt lenni. Így ők is megismerik, és nem paráznak annyit. Azért előttük ne nagyon nyomuljatok, eléggé furcsa egy szülőnek.
6/9 anonim válasza:
Mondd már meg, hogy minek neked barátnő, ha ilyen problémáid vannak?????
7/9 anonim válasza:
Van egy lány akit megismertem és nagyon jól kijövünk. Kedves, aranyos, stb... örülnék ha megismernétek/délutánonként majd vele lógnék 1-2 órát...:)
Srác vagy, nem fognak megijedni Tőle. Maximum tényleg azt mondják, hogy vidd át kicsit a lányt, had nézzék meg maguknak (kíváncsiságból) :)
8/9 anonim válasza:
Ne félj édesanyádtól, ez az első lépés a férfivá válásod útján :) Egyébként ha aranyos lány, lehet, hogy anyukád is oda lesz tőle :)
9/9 anonim válasza:
Te: Sziasztok van csajom.
Szüleid: Rendben kisfiam ügyes vagy.
Jó ha elmondod, mert akkor nagy esélyel engednek át hozzá, vagy elmehetsz el vele valahová, stb. Hidd el, ez nem ciki dolog, örülni fognak neki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!