Miért nem tudok ennek örülni? Ti örülnétek ennek a helyemben? Velem van a gond?
15 éves lány vagyok.Teljesen normális életem volt egészen addig,amíg a szüleim el nem váltak.Ez egy éve történt.Apa elköltözött egy másik nőhöz,akinek van két gyereke és most őket neveli.Velem is találkozik,de nagyon ritkán.Én már sajnos eléggé elhidegültem tőle..
Anyának új párja van.Én ennek örülök,mert tényleg nagyon rendes,mindenben segít nekünk és támogat minket.Viszont most kiderült,hogy anya terhes,aminek én egyáltalán nem tudok örülni.Amikor kisebb voltam,mindig kértem a szüleimet,hogy legyen egy testvérem,de nem jött össze és az idő elteltével már nem is szerettem volna.Megszoktam egyedül.Most viszont van két mostohatestvérem és most lesz egy féltestvérem is..
Őszintén,attól félek a legjobban,hogy ő mindennél fontosabb lesz és mivel eléggé rossz anyagi helyzetben vagyunk most,félek attól is,hogy a későbbiekben az egyetemet sem fogom tudni majd fizetni.Így is van anyának tartozása,nem is kicsi,ráadásul most nem is dolgozik,mert az előző munkahelye megszűnt.Azóta nagyon sok munkahelynél próbálkozott már,de eddig még sehova sem vették fel..
Velem van a gond,hogy nem örülök ennek? :(
Nekem is van 2 bátyám 34-35 évesek, én 20 vagyok.Teljesen jó volt,mikor még mind együtt éltünk.Mi ezzel a gondod?
Aggódsz,mert anyud nem fogja fizetni az egyetemet?Nem gondolkodsz még a diák melón?
Szerintem is szeretni fogod a kicsit,ha majd meg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!