Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond velem? Hogyan...

Mi lehet a gond velem? Hogyan tudhatnám meg?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi a gond velem. Nehezen tudok párkapcsolatot kialakítani. Pedig sokan azt mondják helyes vagyok, intelligens, rendes, céltudatos stb.

De valami mégsem stimmel, mert annak ellenére, hogy nem egy női ismerősöm mondja azt, hogy főnyeremény lennék egy olyan lány számára, aki komoly kapcsolatot keres hosszú távra, még sincs barátnőm.

Fél év alatt sok mindenben változtam. Magabiztosabb és boldogabb lettem, ezt is megjegyezték a környezetemben. De párkapcsolati téren nem lett eredménye.

Nem is tudom mi lenne a legjobb. Talán ha valakivel talizhatnék, aki őszintén el tudná mondani a benyomását rólam. Mert nagyon szeretném tudni, hogy mi az a dolog, ami miatt mégsem engem választanak a lányok?

24/F

2012. aug. 9. 19:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%

Ne feledd: mindig a legegyszerűbb a verzió az igaz

Ebben az esetben nem az emberi tulajdonságaidon van a hangsúly, nem a jellemfejlődés a lényeg.

Miért nincs csajod? Mert nem vonzódnak hozzád szexuálisan.

Ez a szomorú valóság.

2012. aug. 9. 19:49
 2/19 A kérdező kommentje:
akkor el kell fogadnom, hogy ez van?
2012. aug. 9. 19:53
 3/19 A kérdező kommentje:
és hogy örökre szingli leszek?
2012. aug. 9. 19:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne, ne fogadd el. A stílusodon kell változtatni. A jófiú imidzset felejtsd el. Az túl kiszámítható.
2012. aug. 9. 19:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem jött még az a csaj, akiért tűzbe mennél. Ennyi. Lehet, elsőre szimpi a lány, jól is néz ki, talán még az eseted is, de ha belsőleg nem passzoltok, akkor nem fog vele összejönni.

Járj el, ismerkedj, bulizz, élj és majd jön Ő.

2012. aug. 9. 19:55
 6/19 A kérdező kommentje:

5.: ezt nem értettem.

4.: a stílusomon nem tudok változtatni. ilyen vagyok. nem vagyok nyálas jófiú... vagy ilyesmi.

2012. aug. 9. 19:58
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne görcsölj rá a párkapcsolat témára. Ismerkedj és majd jön az magától. :)
2012. aug. 9. 20:00
 8/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem leszel örökre szingli,ne picsogj márXD
2012. aug. 9. 20:04
 9/19 A kérdező kommentje:

szerintem az lenne a legjobb ha öngyilkos lennék.

mert így nem lesz kedvem sokáig élni... ha most élem fel a tartalék energiáimat mi lesz velem 10 év múlva?

2012. aug. 9. 20:59
 10/19 anonim ***** válasza:
Én ugyanez vagyok csak lányban :(
2012. aug. 9. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!