Fontos! Vmi gond van a partnerlista-karbantartóval! Vkinél azt írta ki h nem vok fenn neki, ezért én is töröltem (de nem tiltottam). Hogy tudhatnám meg h télleg fenn vok neki, esetleg visszavenni úgy, h ő ezt ne vegye észre?
Figyelt kérdés
utána több embert is felvettem, hozzájuk ugyanúgy azt írja ki h nem vok fenn, pedig beszélek velük ugyanúgy...esetleg a plus-szal csináljak vmit?..2010. márc. 6. 09:44
1/2 anonim válasza:
Az a partnerlista-karbantartó elég megbízhatatlan... Olyanokra is kiírja, hogy nem vagy a listájukon, akikkel épp beszélsz.
2/2 A kérdező kommentje:
igen sajna ezt én is észrevettem..de h lehetne megoldani a problémát: régebbi plus telepítés..stb? mindenképp megszeretném tudni h az illetőnek fennvok vagy se...
2010. márc. 6. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!