Mi lehet a gond velem? Hogyan tudhatnám meg?
Nem tudom mi a gond velem. Nehezen tudok párkapcsolatot kialakítani. Pedig sokan azt mondják helyes vagyok, intelligens, rendes, céltudatos stb.
De valami mégsem stimmel, mert annak ellenére, hogy nem egy női ismerősöm mondja azt, hogy főnyeremény lennék egy olyan lány számára, aki komoly kapcsolatot keres hosszú távra, még sincs barátnőm.
Fél év alatt sok mindenben változtam. Magabiztosabb és boldogabb lettem, ezt is megjegyezték a környezetemben. De párkapcsolati téren nem lett eredménye.
Nem is tudom mi lenne a legjobb. Talán ha valakivel talizhatnék, aki őszintén el tudná mondani a benyomását rólam. Mert nagyon szeretném tudni, hogy mi az a dolog, ami miatt mégsem engem választanak a lányok?
24/F
"Pedig sokan azt mondják helyes vagyok"
Ez a baj az ismikben :( Hogy hazudnak :(
Ismerkedj a neten. Egy csomó társkereső oldal van. Oda kiteszel magadról egy jó fotót, egy normális leírást, írogatsz a lányoknak és hidd el, annyi randid lesz amennyit győzni sem bírsz majd. Csak tegyél valamit ezügyben és ne gondolkozz magadon. Olyan lányt kell találnod, aki elfogad és szeret úgy, ahogy vagy. Nem változtatnod kell magadon, hanem a megfelelő személlyel találkozni.
Én ismerkedtem ilyen társkeresőkön és alapjában véve csak normális, rendes emberekkel találkoztam. Persze sok randiból nem lett kapcsolat, de mindegyik egy kellemes beszélgetés volt és jó tapasztalatszerzés.
14.: ez szép történet. Hol ismerkedtél meg a pároddal?
Jó lenne bízni valami hasonlóban.
:)
legyetek boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!