Hogy lehet megbeszélni a gondokat azzal aki egyből fölkapja a vizet, és faképnél hagyja az embert?
Van aki hangulatfüggő ami azt jelenti ha rossz napja van akkor beszól másnak, hogy neki se legyen már jó...
És tesóm az. Ha haza jön, rossz kedvvel valamiért beszól nekem.
Ha megakarnám beszélni vele, hogy álljon már le, én nem vagyok hibás nagyon hirtelen mérges lesz kiabál, lehord a földeig, majd tt hagy. Egy szót se tudok neki mondani mert nem hall ilyenkor csak ordít.
Az ilyennel hogy lehet beszélni?
Minden beszélgetést elhárít és támadásnak vesz, és lelép.
Na jó azért gyógyszert adni valakinek a tudta és beleegyezése nélkül az már bűncselekmény, ne uszítsátok ilyenekre.
Ennél még az is jobb, ha belédköt fogod felmutatod a középső ujjad s TE hagyod faképnél szó meg magyarázat nélkül had fortyogjon egyedül. Menj biciglizz, fuss, barátaidhoz stb így tisztul kicsit a fejed s neki is lessz ideje othonüzemmódba átkapcsolni s gondolkodni.
Szerintem ha te olyan lelkizős vagy megbeszélős fajta vagy ő meg megszokta ezt meletted hát biztos nagyobb meglepetés lessz neki egy ilyen tőled szokatlan viselkedést látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!