Mit szólhatnék én erre? Hogy lehet ezt megbeszélni?
Köszi a válaszokat!
Amikor a bevásárlólista láttán így reagált, rögtön mondtam (normális hangon), hogy nehogy már a sz*ros tojás meg a többi zabálnivaló legyen túl drága az ajándékok mellett. Erre meg azt mondta, hogy ne törődjek ezzel az egésszel. Sokszor piszkál, hogy mikre költök, meg hogy spóroljunk, de ő ezt képtelen megtenni. És nem viseli a kritikát, mert ilyenkor meg azzal jön, hogy én ezzel ne foglalkozzak, erről ne beszéljünk. Ami történt megtörtént, de tartok tőle, hogy következő alkalommal megint túlzóan nagyvonalú lesz. Előre félek a karácsonytól...
Az ilyen emberek többet akarnak elhitetni magukról, mint amik. Nehogy már azt higgyék róla, hogy csak egy olcsó ajándékot engedhet meg magának. Tesóm volt férje nekiállt üvölteni nővéremmel, mert venni akart a gyerekeknek 2-2 db! banánt. Haverja esküvőjén meg kierőszakolta, hogy ő legyen a menyasszonyi autó és 100 ezer forintot adott ajándékba.
Kérdezd meg tőle, mi a fontosabb, a család jóléte, vagy a látszat. Ha nem engedheti meg magának, akkor ne is játssza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!