Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányszor kell még megbeszélnünk?

Hányszor kell még megbeszélnünk?

Figyelt kérdés
A férjemmel 3 éve vagyunk házasok, van egy 2 éves kislányunk. Ő nagyon sokat dolgozik, a nagy hitelünk miatt én is dolgozom már több mint egy éve. Az utóbbi időben sokszor érzem úgy, hogy már nem érez irántam semmit, egyszerűen csak a "gyereke anyja" vagyok. A szexuális életünk katasztrófa, havonta ha egyszer történik valami köztünk, az már jónak mondható. Napközben szinte soha nem hív fel, mindig én keresem. Igyekszem megállni a helyemet a munkahelyemen, és itthon is, de így, hogy semmiféle visszajelzés nincs a részéről, nagyon nehéz. Már többször próbáltam erről beszélni vele, de a válasz mindig csak az volt, hogy "ő nem tud ennél többet nyújtani nekem". A gyereket imádja. Mit gondoltok, van még mire várnom?

2012. jan. 14. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem szeret téged,de nem olyan típus aki ezt olyan nagyon kimutatja,viszont neked meg szeretet hiányod van,szerintem mond el neki,hogy néha jól esne egy ölelés,vagy egy hívás napközben..és ha tényleg szeret megteszi.

Ne aggódj!

2012. jan. 14. 20:11
 2/4 tetro ***** válasza:
88%
Miből gondoljuk, hogy szereti a kérdezőt a férje? Abból hogy nem érdeklődik iránta, hogy szexuálisan nem igazán vonzódik hozzá, vagy abból hogy nem hajlandó kommunikálni? Szerintem se aggódj. Csak gondold végig magadban, hogy le tudod-e majd élni így az életed. Jó ember-e annyira a férjed, hogy csak mint testvérek éljetek majd egymás mellett egy idő után. Ha a válaszod nem, akkor meg kezdj el gondolkozni azon, hogy merre tudnál majd tovább lépni.
2012. jan. 14. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a szörnyű az egészben, hogy egyáltalán nem érzem, hogy tényleg szeretne engem. Úgy, ahogyan egy férfinak egy nőt kellene szeretnie. Nem gondolom, hogy lenne valakije, de attól tartok, ha ez így folytatódik, lesz. Szerintem az, hogy "ő ennél többet nem tud nyújtani nekem", mindennél többet elárul. És igen, természetesen már feltettem magamnak a kérdést, hogy le tudom-e így élni az egész életemet. 31 éves vagyok, nem hiszem, hogy le kellene. Ráadásul másfél éve már átestünk egy ilyen krízisen, akkor majdnem el is költözött. Végül maradt, azt hiszem, nagyrészt a gyerek miatt. Kétségbe vagyok esve, és nagyon tanácstalan vagyok :-(
2012. jan. 14. 20:25
 4/4 bánomisén ***** válasza:
Párterápiára nem gondoltatok? Az is egy lehetőség változtatni az életeteken.
2012. jan. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!