A testvérem mindig azt mondja, hogy ronda vagyok. ( jó tudom, hogy nem vagyok 1 világszép de ronda se) akár hányszor hazajön azzal jön, higy de ronda vagy. Mi tegyek?
ne foglalkozz vele vagy tegyél ellene és valahogy szépülj meg
Mégis mi benned a ronda, kövér vagy, igénytelen, csúnya az arcod, mert csak úgy nem mondja senki a másikra, hogy ronda
Dehogynem mondja valaki,csak azért hogy szívassa a másikat!
Mond neki, hogy de még így is szebb vagy nála!
Vágj vissza és röhögd ki!
Ne foglalkozz vele, hogy mit mond :)
Mikor én 15 voltam, a húgom meg 13, néha én is mondtam, hogy ronda, mert nem tudtam mivel belekötni, mikor veszekedtünk. Emiatt sokszor sírt. Nem gondoltam komolyan, a "ronda" húgom most modellkedik és reklámfilmekben szerepel..
21/F
Engem folyamatosan azzal szekál a húgom, hogy dagadt vagyok, és ronda, meg hogy ő sokkal szebb nálam. Néha megbánt, de amúgy tudom, hogy csak szekál, így nem veszem komolyan. Jobb pillanataiban ő is mondja, hogy nem gondolja ám komolyan ezeket.
Mondjuk az kicsit zavar, mikor éppen eszek és "hú már megint mennyit eszel, ezért hízol annyit". A probléma ezzel csupán annyi, hogy ez a háj-kérdés elég nehéz téma nálam, mert tényleg nagyon nem vagyok megelégedve magammal.
Hát ha ilyen jókedvűen jön haza, lehet hogy neki ezt mondták, és ő csak rajtad meri kiélni az ilyesmit.
Ez gyerekes hülyeség, ne vedd a szivedre, nem komolyan gondolja biztos.
Egyébként nálam az a rondább aki ilyet mondd.
Ha akarsz visszavághatsz neki ilyesmit.
Vagy hagyd elengedni, ne vedd komolyan, minél jobban megsértődsz látványosan ez most neki lehet tini élmény annál inkább csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!