Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti minek örülnétek a...

Lányok! Ti minek örülnétek a legjobban?

Figyelt kérdés

Elküldtem a feleségemet a legjobb barátnőjével pár napra pihenni mert 2 éve szinte megállás nélkül csak babázik. Most én vigyázok a gyerekre és megcsinálok mindent amit kell.

Amikor hazajön szeretném meglepni valamivel és tartanánk egy napot ami rólunk szól, addig a gyereket meg lepasszolnám. Szerintetek mit vegyek neki? És itthon legyünk vagy vigyem el valahová? Ti minek örülnétek? Nem nagyon csináltam még ilyeneket és nem vagyok ilyen fajta de megérdemli.

28F

2012. aug. 10. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
vidd el welnesezni
2012. aug. 10. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Ha van kedvenc éttermetek menjetek oda. Egy szál vörös rózsa vagy a kedvenc desszertje tökéletes ajándék.

Vagy ha szeretitek éjszakai fürdőzés.

Remélem tudtam segíteni és jól fog alakulni a meglepetés!

2012. aug. 10. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

vidd el vacsizni, rendeljetek valami különleges drága kaját :)

aztán elmehetnétek valami különleges helyre, ahonnan szép a panoráma, jól látszik a város és nyugi van :D

2012. aug. 10. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
aztán hozzatok össze egy öcsit vagy egy hugit :D
2012. aug. 10. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egy olyan férjnek, amilyen te vagy. :-)

(elnézést, de nem hagyhattam ki, szép dolog hogy törődsz vele)

2012. aug. 10. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagytakarítás otthon, hogy még hónapok múlva is hálás legyen. Ha hazaér, legyen olyan étel, amit nagyon szeret, meg egy kis virág, és nagyon szerelmes szex. :) A kettesben való napot ráértek a hazajövetele után tartani. A legjobb tényleg egy kis uszoda-masszázs, esetleg wellness.
2012. aug. 10. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

Én egy kitakarított lakásnak örülnék, meg egy hiper-nyálas vacsinak. Rózsaszirmokkal, gyertyákkal... masszázzsal... szexszel :)

Számomra esélytelen, irigykedem a feleségedre, hogy ilyen férje van, mint Te!!

2012. aug. 10. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom,hogy mire haza ér legyen tiszta a lakás(takaríts ki),és főzzél valamit neki,valami nagyon finomat a kedvencét,szóval én azt ajánlom,hogy otthon egyetek valami jót amit te főzöl,mert akkor nagyon örülni fog szerintem,evés után elmehettek sétálni(esetleg valami szép nyugodt helyre)!

Az éttermes dolog sem rossz,de ha te nem tudsz főzni csak akkor ajánlom vagy ha nagyon szeret éttermekben enni,inkább te főzz(mert annak nagyon örülhet,hogy milyen finomat főzöl és milyen jó fej vagy...érted).

Minden jót!

2012. aug. 12. 12:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

uccsó válaszoló vagyok,gondold át,hogy mi az amivel a feleségedet megtudnád lepni aminek nagyon-nagyon örülne,mert te ismered te tudod,hogy minek örülne a legjobban,de ha nagyon szeretitek egymást akkor már eleve annak nagyon fog örülni,hogy kettesben lehettek! :) Minden jót!

Jó romantikázást!

2012. aug. 12. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!