Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van velem? 16/l

Mi van velem? 16/l

Figyelt kérdés

Egy éve volt az életemben egy mélypont, ami jelentősen megváltoztatott engem negatív irányba.

Magamba fordultam, állandóan szomorú voltam, egyszerűen "alap" állapotom a lehangoltság lett.Rengeteg voltam egyedül, magányos voltam a történtek hatására. Mostanra már nagyjából maga a "mélypont" problémája megoldódott, de azóta is ilyen vagyok. Nem akarok emberek közé menni. Vagy sírok mindenen, vagy semmin se. Mindig lehangolt vagyok. Nehezen alszom, nem vagyok képes az emberekkel szépen beszélni, irritál ha hozzám szólnak, mert nem szeretnék soha senkivel se beszélni, és egyszerűen jön magától egyből a lekezelő válasz, akármennyire is próbálkozom. Állandó az a "nyomasztó, lehúzó" érzés itt bent. Sokszor remeg a kezem is. Karikás lett a szemem is, fájnak a bordáim mindig. (voltunk kivizsgáláson, semmi, és mostanság semmi sérülésem nem volt) Nem is tudom, milyen voltam már régen... sosincs semmi életkedvem, történjék szinte bármi is.

Próbáltam már pozitívabban gondolkodni, elengedni/kizárni a problémákat, boldognak lenni, de egyszerűen semmi sem jön össze.

Mi van velem, mit csináljak? 16/l

2015. febr. 10. 18:41
1 2
 1/13 Adam_Hack ***** válasza:
Mi volt az ami ezt kiváltotta, ha szabad érdeklődnöm? Előtte milyen voltál?
2015. febr. 10. 18:49
 2/13 anonim válasza:
Te depis leszel! Fogadj meg tollem egy tanacsot ! Menj el orvoshoz! 16/L :)
2015. febr. 10. 18:54
 3/13 A kérdező kommentje:

Utolsó.. nem érted. Bár ezek szerint rosszu írtam le, bocsi. Az voltam. Ez a lényeg, hogy már nem, mert az ok, ami volt akkor (egy éve kb, mint írtam) már részben megszűnt, így nincs okom depressziósnak lenni. Szimplán megmaradt a rossz hangulat. Orvoshoz menni nem tudok, megtiltották.

#1 : Megszerettem valakit, akit nem kellett volna. amikor ebből a problémából adódó érzéseimet próbáltam magamban "elcsendesíteni", az évek óta legjobb barátnőm kiadott (úgyértem kibeszélt) nagyon csúnyán egy személynek. Szóval most így végképp magamra maradtam

2015. febr. 10. 18:59
 4/13 anonim válasza:
akkor sajnalom ! :(
2015. febr. 10. 19:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm
2015. febr. 10. 19:06
 6/13 Adam_Hack ***** válasza:
Lényeg hogy ne sajnáld magad, 16 éves vagy, simán túl leszel ezen. Lesznek új barátaid, de hidd el, neked kell nyitnod a környezeted felé, ha azt szeretnéd hogy kedveljenek, és jó táraságot szerezz magad köré. Próbálj kedves lenni másokkal. Az egészséged fog rámenni, ha nem veszel erőt magadon!
2015. febr. 10. 19:09
 7/13 opened paradise ***** válasza:

A depresszió nem csak akkor lehetséges,ha "van rá okod".

Simán lehetsz még az.

2015. febr. 11. 00:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Gondold vegig hohy mitol lennel tenyleg boldog,es valositsd neg
2015. febr. 11. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Kb ugyan ilyen helyzetben vagyok(elozo)
2015. febr. 11. 16:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát pedig szerintem pszihológushoz érdemes lenne elmenni. Lehet hogy segítene.
2015. febr. 11. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!