Van itt olyan antiszociális személyiség zavaros aki szívesen csetelne velem? L/15
:D
Nem érzed benne a paradoxont?
Én pl elég erősen szociopata vagyok, talán pont ezért nincs hozzá egyáltalán kedvem hogy csetelgessünk, így ismeretlenül, és kb 100%-ra mondom, hogy semmiféle érdekes dolgot nem nem éreznék benne.
" (...)/15 (...) nagyon jó ember ismerőnek tartom magam. "
Újabb paradoxon.
Az alábbi linken korábban tettem fel pár kérdést, és néhány antiszociális sz.z.-ban "szenvedő" válaszolt is, ha gondolod, olvasd át:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Na erről beszéltem.
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Attól, hogy valaki antiszociális, még lehet buta is, meg intelligens is. Azzal a kijelentéssel, hogy: "tudod milyen az ilyen (!) (milyen buta, vagy antiszociális? :)) ember" csak önmagad minősíted.
40 másodperce kezdtél el szétnézni a világban. Milyen emberismeretről beszélsz?
Arról, hogy most kezded el felfedezni önmagad, és a körülötted lévő világot?
Igen, ezen mindenki átesik, és rendszerint a legtöbb ember roppant tapasztaltnak tartja magát ilyenkor.
Mindaddig, amíg pár év múlva elkezd tisztába jönni a hiányosságaival, mert addig fel sem tudja mérni a tudatlanságának a mértékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!