Mi tegyek ha tulságosan antiszociális vagyok? TÖBB LENT!
Nem merek uj embereket megismerni. Ez szereny szemelyem szerint azert van mert nem tudom elfogadni magam, a testu adottsagaimat nem tudom elviselni. Rettentoen felek az emverektol es a veluk jaro velemenyektol. Ez miatt uy erzem elvesztettem a legjobb baratnomet aki el akart hivni egy kicsit ismerkedni, iszogatni. En pedig otthon sirok es nem tudom mi tortenik velem. Ugy gondolom esetleg ha a nyaron esetleg valahogx meg tudnam valtoztatni a szemelyisegemet es a kolsomet talan tudnek baratkozni. Egyebkent 15 eves lany vagyok es mar azt is a fejemhez vagtak hogy be vagyok fasulva es nem fogok semmire vinni az eletemet mert 9.osztalyban nem szereztem baratokat.
Elolre is koszonom a valaszokat. (es bocsanat hogy nem irtam ekezetet)
El kell fogadni, hogy az élet nem egy Disney mese, ahol minden boldogan, vidáman ér véget és soha semmi rossz nem történik. Nem körülötted forog a világ, nem fog veled senki foglalkozni, nem fognak negatív véleményekkel illetni, vagy ha mégis, azt nem fogják az orrodra kötni.
Foghatod a külsődre, vagy akármire a helyzetet, de a lényeg, hogy a saját butaságod, hülyeséged rabja vagy és amíg ezt be nem látod, csinálhatsz te akármit magaddal, a helyzet nem fog megváltozni.
A személyiségeddel sincs semmi probléma, inkább az lehet a baj, hogy el van nyomva ezekkel a buta gondolatokkal és nem tud kibontakozni, amiből aztán még több butaság és önbizalomhiány és a többi rossz dolog fakad.
Most pedig fogjad szépen magad és hívd el te a barátnődet ismerkedni, fagyizni, bulizni, akármit csinálni, aztán esetleg megbeszélheted vele, hogy a félénkséged miatt mondtál nemet először neki.
Csak a hozzáállásodon kell változtatni, csinálni KELL a dolgokat, ha tetszik, ha nem, idővel majd kigyógyít ebből a letargiából az, hogy éled az életed rendesen és nem azon elmélkedsz, hogy hogyan is hárítsd el a felelősséget magadról.
(Ja és nem vagy antiszociális, inkább szociális fóbiád van, szóval ne nagyon emlegesd az első dolgot, mert akinek van egy kis fogalma a dolgokról, az meg fog ijedni, mert az igen komoly dolog, ha valaki antiszociális. Tudom, hogy nem ez a lényeg, de azért nem árt tisztázni ezt is.)
Itt olvashatsz arról, hogy mi a különbség az aszociális és az antiszociális személyiségzavar között:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!