Ti tudnátok szeretni egy szociopatát/pszichopatát? Nem kizárólag szerelemre gondolok, hanem barátilag, emberileg.
Tudomásotok lenne róla, hogy az illetőnek antiszociális személyiségzavara van, de a maszk, amit hordana, annyira egyéni, szerethető és kedves volna, hogy hiányozna, ha elveszítenétek.
Az agresszív énje csak nagyon ritkán jönne elő, és ismernétek annyira, hogy mivel lehet kihozni a sodrából, tehát rajtatok múlna, hogy mikor bújna ki az álarc mögül.
1-esnek.
Szerintem azt nagyon nem szeretné, ha tudná, hogy csak kísérleti nyuszi a számodra.
És egyszer elmondanád neki, hogy tudod róla, hogy antiszociális? Bár akkor lehet, hogy odalenne a kedves álarc, de az is lehet, hogy számára fárasztó ezt hordani, és végre valakivel önmaga lehetne, még ha ez neked kicsit fájna is.
Kérdező, ki mondta, hogy tudná?
Egyébként kezd meginogni a beléd vetett hitem, miszerint tényleg tudod, mit definiál a szociopata kifejezés. Fárasztó álarc? Rossz néven venné? Ugyan.
Nem. Van egy-két ilyen ismerősöm.
Nem kérek belőlük.
1(5)
Mert esetleg rájönne valahogy. Én ismerek olyat, aki nagyon kiakadt azon, mikor azt gondolta, hogy a másik csak kísérletezés céljából barátkozott vele.
Egyébként egyszer volt egy szociopata (vagy pszichopata, már nem emlékszem) hozzászóló valamelyik kérdésnél, és ő azt írta magáról, hogy számára fárasztó az örökös álarc viselése - és nem csak mondta magáról, hogy szociopata (ill. pszichopata).
De nyugodtan inogjon meg bennem a hited, hisz nem ismerjük egymást…
"2-es, milyen Ricsike? Én nő vagyok."
Nem rád gondoltam, van itt egy tudathasadásos srác (legalábbis annak adja ki magát, de valójában csak egy troll) gyakorin, aki időnként felbukkan és csajozni próbál, ismerkedik fűvel-fával, aztán a végén mindenkit elhajt a francba, mert rájön a depresszió. :D És ő mostanában újra felbukkant itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!