Személyiség zavarban szenvedek, antiszociális vagyok?
Az öndiagnózis nem jó ötlet, főleg nem ebben az életkorban. Azt hiszed talán, hogy az internetről mindent megtudhatsz, de ez távolról sincs így.
A pszichológia egy sokkal komplexebb tudomány, mint ahogyan te azt gondolod, s amit te csinálsz most az olyan, mintha Wikipédiáról elolvasnád hogyan kell műteni és utána beállítasz egy kórházi műtőterembe, hogy " Megjött a doktorbácsi ! "
Fordulj valódi szakemberhez, ha segítséget akarsz, vagy beszélj erről egy olyan felnőttel, akibe megbízol.
Öndiagnózits sose végezz!
Az "interneten utűnaolvastam a tüneteknek" kezdetű történeteknek soha egy orvos sem hisz. Amikor beteg vagyok és utánaolvasok a tüneteknek, mindig rákosnak diagnosztizálom magam, vagy bélférgesnek vagy ilyesm :) Pszichikai bajok esetén pedig még durvább a "választék" a nyavalyák közül.
Szóval ha konkrét dolog kapcsán kell segítség, akkor a barátok/család is segít, illetve itt gyk-n is segíthetünk, bár mi idegenek vagyunk és sok köztünk a troll. A betegségdiagnózist pedig hagyd a szakemberekre, ők értenek hozzá, mégis folyton félrediagnosztizálnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!