Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Személyiség zavarban szenvedek...

Személyiség zavarban szenvedek, antiszociális vagyok?

Figyelt kérdés
Most utána olvastam ennek valamennyire és ez gyógyitható?12/F aztis olvastam hogy vanamelyik fajtája a betegségnek rá jön hogy bajok vannak és magamra ismertem ebben a dologban.
2014. okt. 5. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Idővel elmúlik. 12 évesen sokan hiszik, hogy ilyenek.
2014. okt. 5. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
3 suliban utált mindenki amm a családban is pillanatok allatt felidegesitek mindenkit nagyon egoista vagyok mindenki utál
2014. okt. 5. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Az öndiagnózis nem jó ötlet, főleg nem ebben az életkorban. Azt hiszed talán, hogy az internetről mindent megtudhatsz, de ez távolról sincs így.

A pszichológia egy sokkal komplexebb tudomány, mint ahogyan te azt gondolod, s amit te csinálsz most az olyan, mintha Wikipédiáról elolvasnád hogyan kell műteni és utána beállítasz egy kórházi műtőterembe, hogy " Megjött a doktorbácsi ! "

Fordulj valódi szakemberhez, ha segítséget akarsz, vagy beszélj erről egy olyan felnőttel, akibe megbízol.

2014. okt. 5. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Öndiagnózits sose végezz!

Az "interneten utűnaolvastam a tüneteknek" kezdetű történeteknek soha egy orvos sem hisz. Amikor beteg vagyok és utánaolvasok a tüneteknek, mindig rákosnak diagnosztizálom magam, vagy bélférgesnek vagy ilyesm :) Pszichikai bajok esetén pedig még durvább a "választék" a nyavalyák közül.

Szóval ha konkrét dolog kapcsán kell segítség, akkor a barátok/család is segít, illetve itt gyk-n is segíthetünk, bár mi idegenek vagyunk és sok köztünk a troll. A betegségdiagnózist pedig hagyd a szakemberekre, ők értenek hozzá, mégis folyton félrediagnosztizálnak :)

2014. okt. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!