Milyen egy antiszociális ember?
Például az egyik kollégám az.
Nem köszön, ha kérdeznek tőle valamit meg se hallja, vagyis csak úgy tesz. Van csaja, de biztos, hogy őt szedték fel, mert kb. megmukkanni sem tud.
Igazi papucsférj lesz belőle.
Én is antiszoc vagyok a munkahelyemen, mert a helyi "közösség" kétszínűségét egy hét után kiismertem. Ez nálam annyiban merül ki, hogy a munkám végzem, félrevonulok, a köszönésen kívül nem kommunikálok senkivel, semmi személyes csevej, csak akkor állok velük szóba ha szakmai dolog merül fel. Nekem nincsen szükségem arra, hogy az általam elmondottakon csámcsogjanak, kibeszéljenek, ahogy egymással teszik. Próbáltak fúrni de mivel a csevegés helyett tényleges munkát végzek és kétszer annyit, mint itt bárki, ezért a főnök nagyon elégedett velem. Ez külön szúrja a szemüket.
Amint pedig kilépek innen és beülök a kocsiba, máris átváltozik a világom.
Az igazi antiszoc mindenhol bezárkózik, ellenséges, paranoiás, sokszor tudatosan rosszindulatú, agresszív. Belül félelmei vannak, ezért támadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!